≫ 

Trojica uhapšenih zbog iznude: Skinuli muškarca i tukli ga rukama, nogama i lopatom, pa ga zatrpali u sneg (VIDEO)

Nasilnici su izmislili da muškarac duguje 3.000 evra

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. G. (34), D. Đ. (33) i N. S. (36) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično

delo iznude.

Sumnja se da su oni u januaru ove godine u perionici u Beogradu, koja je u vlasništvu jednog od osumnjičenih, tukli i maltretirali jednog muškarca, tako što su mu skinuli odeću i udarali ga rukama, nogama i lopatom po glavi i telu.

Nakon toga su ga, kako se sumnja, zatrpavali u sneg i zahtevali od njega da im u roku od sedam dana spremi novac u iznosu od 3.000 evra, na ime nepostojećeg duga, a osumnjičeni su ceo događaj i snimili putem mobilnog telefona.

Oštećeni je zadobio telesne povrede, a lekarima je, kako se sumnja po zahtevu osumnjičenih, rekao da su ga tukli nepoznati narkomani.

Osumnjičeni su, nakon toga, pozivali putem telefona i tražili novac u iznosu od 15.000 evra, tvrdeći da je reč o kamati i glavnici neostojećeg duga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    23. mart 2019 | 08:41

    Da li je moguce da postoje ljudi koji trpe takvo maltretiranje,ja licno bi ih pratio gde zive pa bi im sve vratio,makar mi bilo zadnje u zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA