Lepe vesti za Voždovčane: Rešava se problem sa kanalizacijom u ovoj beogradskoj opštini

Projekat primarne i sekundarne kanalizacije biće urađen u svim voždovačkim naseljima

  • 3
Aleksandar Savić, Siniša Mali Foto: GO Voždovac

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić predao je zahtev za izgradnju sekundarne kanalizacione mreže za naselje Jajinci 1 i 2 i Kumodraž 1 i 2 u ukupnoj dužini oko 70 kilometara, koja će obuhavatiti više od 370 ulica.

- Opština je uradila projekat, a zahvaljujući Nacionalnom investicionom planu koji je predstavio predsednik Aleksandar Vučić dobili smo mogućnost da taj projekat i realizujemo. Sada smo zahteve za realizaciju predali ministru finansija Siniši Malom, koji je odvojio vreme i došao lično da se uveri kako teku radovi, da porazgovara sa građanima, da čuje koliko je važno da ovaj projekat realizujemo i ja mu se na tome zahvaljujem - rekao je Savić.

Izgradnja Jelezovačkog kolektora Savić i ministar Mali obišli radove, Foto: GO Voždovac

On je dodao da će biti urađen i projekat primarne i sekundarne kanalizacije i u ostalim voždovačkim naseljima kako bi se rešio višedecenijski problem stanovnika Voždovca.

- Zahvaljujući u uspešnoj konsolidaciji finansija i odgovornoj politici predsednika Srbije, stvoreni su uslovi da se u narednih nekoliko godina potpuno promeni lice i Beograda i Srbije - zaključio je Aleksandar Savić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA