≫ 

Oglasio se parking servis: Evo šta se zaista desilo, pa je mami bolesnog deteta napisana kazna

Iz Parking servisa su pozvali ženu kojoj je napisana kazna da reklamira dnevnu kartu

  • 24
Kazna za parkiranje

Foto: Parking servis

Kazna zbog parkiranja u iznosu od 1.870 dinara napisana osobi koja je na kolima ostavila poruku sa molbom da radnici Parking servisa to ne čine jer su dete i majka u bolnici, izazvala je pravu buru javnosti. Ovim povodom oglasilo se preduzeće "Parking servis" koje je navelo da kontrolor nije video poruku, jer je bila sa vozačeve strane.

- Nije se nikada dogodilo da "Parking servis" odbije reklamaciju korisniku koji je zbog hitnog pregleda prekoračio vreme parkiranja u zoni i obratio nam se sa medicinskom dokumentacijom. Ne postoji građanin koji je morao da ide u bolnicu (zbog sebe, deteta ili bližnjeg, i pri tom iskoristio dozvoljeno i produženo vreme parkiranja, pa dobio nalog za plaćanje dnevne karte), kome "Parking servis" nije uvažio reklamaciju za taj nalog, pod uslovom da je priložio odgovarajuću zdravstvenu dokumentaciju - navode iz ovog preduzeća.

Oni dodaju da "Parking servis" u ovakvim slučajevima maksimalno izlazi u susret i na osnovu vremena pregleda ili terapije, poništava nalog za plaćanje dnevne karte.

- U konkretnom slučaju, niko nam se nije obratio da reklamira nalog. Pozivamo korisnicu koja je objavila fotografiju naloga, da reklamira dnevnu kartu, kako bi bila poništena - poručuju iz "Parking servisa".

Poruka, majka, dete, parking

Foto: Printskrin/twitter

Podsetimo, izvesna Vesna Simić parkirala se u Pasterovoj ulici u Beogradu u sredu pošto je svoje dete vodila na hemoterapiju. Kazna je ipak bila napisana, a kako je do toga uopšte došlo, objasnili su za Telegraf.rs iz Parking sevisa.

Video: Parking servis sproveo veliku akciju, uklonjeno oko 100 nepropisno parkiranih vozila na Ušću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • РЗ-ЦЗ

    17. oktobar 2019 | 18:39

    Око болница не би требало уопште да се наплаћује паркирање јер ту људе је донела нека мука а нека наплаћују паркирање око тржних центара јер тамо долазе зато што имају.

  • Paradox

    17. oktobar 2019 | 18:15

    Parking servis laže! Meni je pisao kaznu u istoj situaciji. (Kao da ja mogu uključiti telefon na magnetnoj koja je kasnila pola sata?!) Takođe, i kad mi se odužilo davanje svedočenja napisali su mi kaznu kod Višeg suda zbog prekoračenja od 12 minuta. (Kao da smem uključiti telefon u većnici?!) Prigovorio i za jedno i za drugo, ali odbili. To su bre bezdušnici!

  • ime

    17. oktobar 2019 | 17:53

    Ako nema dokumentaciju znaci da je slagala u poruci. Malo je cudno da je kzna izdata u 7:30, znaci da nije poslala ni prvu poruku... mogla je u zelenoj zoni poslati 3 poruke odjednom, toJe 3 sata, i kosta manje od 150din.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA