• 21

Neobična scena u centru Beograda: Slama, koze i krave nasred ulice, deca oduševljena, odrasli u šoku

Mnogi su osudili "krivce" za ovaj prizor kao i cilj "performansa", a ovo je objašnjenje

  • 21
Krave i koze

Foto: Matija Jovanović

Potpuno neuobičajena slika u srcu Beograda - na ulici koze i krave. Nismo se vratili u 19. vek, niti je otvorena nova farma, zoo vrt, umetnički projekat. U pitanju je samo snimanje reklame, ali ove domaće životinje privukle su veliku pažnju i oduševile naročito one najmlađe Beograđane.

One se nalaze u Ulici Vuka Karadžića, kod Parka vojvode Vuka, u ograđenom prostoru posutom slamom.

Iako je ova "instalacija" ispred Muzeja primenjene umetnosti, ova slika i prilika nema veze sa umetnošću, već je, kako smo saznali od njih, u pitanju snimanje reklame.

Da su krave, njih četiri, kao i deset koza glavni pozeri danas u Beogradu, dokaz su kamere koje su ih okružile - ne samo one sa mobilnih telefona već i profesionalne.

Za sve postoji dozvola, a Beograd sa kravama i kozama osvanuće na malim ekranima, na reklami za jogurt jedne grčke kompanije.

(M. B.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄🤐😎

    Čitam ove komentare i ne mogu da verujem koliko je korona ostavila traga na mozgove ljudi.

  • Ccc

    Pa i bolje bi bilo da se vratimo u 19 vek.

  • samo pitam

    Je li ištrkljala trava ove godine po parkovima Beograda? Ako je nabujala doterao bi i ja svoje stado ovčica. Pa da ih i poteram po Beogradu i zapevušim: čoban tera ovčice... diri, diri, dane...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima