KOME JE SMETAO? Transparent koji je uklonjen u Areni (FOTO) (VIDEO)

'Sporan'' transparent na kojem su stajali stihovi patriotske pesme povučen sa ograde Arene neposredno pred početak meča Srbije i Brazila

  • 30

Ženska rukometna reprezentacija poražena je u finalu SP od selekcije Brazila rezultatom 22:20, a neposredno pred početak meča desio se manji incident kada je sa tribina Arene, gde je postavljen novi rekord po poseti, uklonjen transparent na kojem su se nalazili stihovi patriotske pesme.

''Sini sjajno sunce sa Kosova, ne damo te zemljo Dušanova'' pisalo je na spornom transparentu koji je uklonjen sa ograde tribina samo nije poznato po čijem nalogu i kome je smetao natpis.

Podsetimo, u svlačionici srpskog tima pred meč sa Brazilkama na tabli je stajala poruka Kneza Lazara pred Boj na Kosovu "Ja ne odlučujem da li ću u boj na osnovu toga kolika mi sila preti, već koliku svetinju branim."

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • meek mill

    22. decembar 2013 | 21:13

    mi smo sami sebi najv. neprijatelj

  • SRBA

    22. decembar 2013 | 21:43

    Verujem, da se ova utakmica igrala u " Srbiji", recimo u Beogradu ovaj transparent bi bio izlozen, niko ne bi smeo da ga skine, ovako... Ne cudi me sto je sklonjen to je normalno... Nego dokle traje ona izlizba onih siptarki da izvedem zenu i decu da pogledamo. E moji Srbi sta jos treba da se desi da otvorite oci. "NAROD JE GLADAN A VI LAZIMA GA HRANITE"

  • ja sam

    22. decembar 2013 | 21:05

    bio toma pa zato............

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA