≫ 

Kompanija "DIS" izdvaja 10 miliona dinara za pomoć školama, talentovanim đacima i studentima

Prijavljivanje za program podrške "Znanje zna budućnost" biće moguće do 1. juna 2019. godine

  • 2

Kompanija DIS predstavila je danas novi program podrške obrazovnim institucijama, organizacijama i ostalim udruženjima kojima je u fokusu obrazovanje mladih pod nazivom "Znanje zna budućnost".

Mila Ćurčin, direktorka marketinga najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, predstavila je novi projekat kompanije, nakon čega je ovogodišnji program podrške obrazovanju mladih zvanično i otvoren.

Kompanija DIS je ove godine izdvojila 10 miliona dinara za program podrške obrazovanju mladih u Srbiji. Polovina izdvojenih sredstava namenjena je najuspešnijoj deci zaposlenih u samoj kompaniji, dok je preostalih 5 miliona dinara namenjeno obrazovnim institucijama, organizacijama i udruženjima.

Jednostavna forma programa "Znanje zna budućnost" omogućiće kandidatima potpunu slobodu kada je u pitanju kreiranje projekata. To podrazumeva i omogućava veliki spektar donacija - od robnih nagrada, edukativnih putovanja, putovanja na takmičenja, preko kupovine instrumenata, stipendija, kurseva jezika i slično.

Kompanija DIS ulaže u mlade, Foto: Promo

Prijavljivanje za program podrške "Znanje zna budućnost" biće moguće do 1. juna 2019. godine, nakon čega će se pristupiti selekciji projekata i realizaciji donacija. Detaljne propozicije su dostupne na internet stranici kompanije (www.dismarket.rs).

Potencijalni učesnici imaće zadatak da popune formular dostupan na web stranici u kom će u vidu motivacionog pisma preneti dosadašnje uspehe, navesti nagrade, realizovane slične projekte i druge aktivnosti, kojima će kompaniji DIS pokazati da sredstva treba donirati upravo njima.

Kompanija DIS aktivno ulaže u razvoj i poboljšanje uslova obrazovanja mladih. Ipak, projekat predstavlja veliki korak ka sveobuhvatnoj, sistemskoj, još snažnijoj podršci obrazovanju u našoj zemlji putem pomoći i saradnje sa institucijama i organizacijama.

U DIS-u se nadaju da će projekat naići na podršku institucija i medija, kao i da će se ovogodišnji projekat pretvoriti u dugoročni program podrške mladima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina boli...

    18. april 2019 | 15:00

    Bolje da su povećali platu svojim radnicima u marketima jer imaju najmanje plate od svih trgovačkih lanaca u Srbiji. Domaćinski, zar ne!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA