Zadavio prvu komšinicu u Nemačkoj, pa se krio u Beogradu: Srbin počinio strašan zločin u Ulmu!

Slobodan se skoro mesec dana skrivao u Beogradu, ali je početkom jula odlučio da se preda nemačkim vlastim

  • 2

Srbin Slobodan P. (34) osumnjičen da je 19. juna u nemačkoj oblasti Lindau, u blizini grada Ulma, ubio svoju prvu komšinicu Štefi S. (22), uhapšen je na aerodromu u Memingemu i određen mu je pritvor.

Svi beže u Nemačku, ali da li se uopšte isplati živeti i raditi tamo? Pogledajte kolike su plate, a koliko je potrebno da se preživi (VIDEO)

Mileva i Milan imali su fenomenalan život u Frankfurtu. Sve dok jednog dana nisu presekli i došli na vrh Tare

Kako prenosi nemačka štampa, Slobodan se skoro mesec dana skrivao u Beogradu, ali je početkom jula odlučio da se preda nemačkim vlastima.

- Štefi je 19. juna nađena mrtva u kupatilu u svom stanu. U početku se mislilo da je izvršila samoubistvo, ali je obdukcija pokazala da je ipak reč o ubistvu, a postoje i sumnje da je devojka silovana - prenose nemački mediji, i dodaju da je policija pokrenula ozbiljnu istragu.

Veoma brzo je kao glavnoosumnjičeni označen upravo pomenuti Srbin, koji je Štefin prvi komšija. Kako je odmah posle zločina pobegao u Srbiju, za njim je raspisana međunarodna poternica. Tako se on početkom jula ipak javio policiji i otpočeo pregovore o predaji.

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

- On je na internetu saznao da je osumnjičen za ubistvo. Procenio je da mu je bolje da se preda Onda je avionom otišao iz Beograda za Nemačku, a na aerodromu u Memingenu sačekala su ga dva policajca, koji su ga sproveli u pritvor - ispričao je Slobodanov advokat medijima u Nemačkoj.

Devojka je kobnog dana sa posla izašla na pauzu za ručak, posle čega se nije vratila, i to je zabrinulo njene kolege. Štefi je poznavala ubicu, ali motiv zločina za sada nije poznat. Njeno telo pronađeno je u kupatilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA