≫ 

Vrnjačka Banja zanemela: Iskasapio oca, a reči kojima se pravda su tek jezive!

Izbodeni otac ležao je u lokvi krvi i hitno je prevezen u bolnicu u Kraljevu

  • 7

Ivan Grujić (27) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio oca Sašu (52) u porodičnom stanu u Vrnjačkoj Banji. On se na saslušanju branio da je oca ubio u samoodbrani. Obračun se dogodio u subotu oko 13 časova, a zločinu je prethodila svađa između između oca i sina.

Jezivi detalji zločina u Vrnjačkoj banji: Otac obliven krvlju vrištao na terasi dok ga je sin klao

- Ivan i njegov otac su se raspravljali, a sin je iznenada zgrabio nož i izbo oca osam puta po grudima i stomaku. Nesrećni čovek, iako ranjen, uspeo je da se dovuče do terase i počne da doziva pomoć - kaže izvor "Srpskog telegrafa" iz istrage.

Prolaznici su odmah reagovali i pozvali policiju i Hitnu pomoć.

- Vikao je: "Zovite Hitnu pomoć, spasite me!" Bio je sav krvav! Njegove vapaje začuli su gosti kafića koji se nalazi ispod njegovog stana - ističe izvor.

Policajci su u stanu zatekli sina s nožem u rukama. Nije pružao otpor, pa su mu na ruke stavljene lisice. Izbodeni otac ležao je u lokvi krvi i hitno je prevezen u bolnicu u Kraljevu.

Nažalost, izgubio je dosta krvi i podlegao je povredama ubrzo po prijemu.  Ivan Grujić se na saslušanju branio da je oca ubio u samoodbrani.

- Odmah je priznao da je usmrtio Sašu, ali nije želeo detaljno da objašnjava šta se tačno dogodilo. Izjavio je da je reč o porodičnoj svađi i da ga je otac napao, pa je zgrabio nož i izbo ga da bi se navodno odbranio. Bio je uplašen, a više puta je ponovio: "Samo sam se branio! Tata me stalno grdio i govorio mi da sam neradnik." Izgledalo je kao da se kaje - priča izvor iz istrage.

Foto-montaža: Milena Đorđević, Profimedia/Alamy, Tanjug/Irfan Ličina

Prema rečima sagovornika, otac i sin su se i ranije svađali, a ubijeni Saša nedavno je prijavio Ivana policiji.

- Nakon jedne žučne rasprave Ivan je nasrnuo na Grujića, pa je intervenisala i policija. Posle toga nisu razgovarali - naveo je izvor.

Komšije porodice grujić su u šoku i ne mogu da veruju da je Ivan bio sposoban da naudi ocu.

- Nikad nisu pravili nikakve probleme. Saša je bio dobar čovek. Velika tragedija - priča komšija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    28. avgust 2017 | 08:23

    Wow, ubio ga jer ga je grdio i govorio mu da je neradnik. Izgleda da ga je istina mnogo pogodila, koji psiho.

  • @ KiKi

    28. avgust 2017 | 09:49

    Govorio mu istinu i to ga pogodilo Pa gde istinu u srbiji Pojam istine bi u srbiji trebalo ustavom zabraniti Istina je sahranjena 90. godine Jedino laži ovde prolaze Za istinu se gubi gžava

  • Moma

    28. avgust 2017 | 09:28

    Ma trazio bre da mu orepuse stan na njegovo ime.Ne znam da li ubica ima zenu ali danas i zene i devojke hoce da budu s nekim samo ako taj ima stan na svoje ime. Jer ako je stan na njegovo ime onda moze da ga zalozi i da uzme neki kredit da zadovolji zenu ili devojku. Roditelji, dok ste zivi nista ne prepisujte na decu. Imaju Pirocanci lepu izreku za to: Dok disem ne pisem!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA