≫ 

Ovako izgleda smrskano Babićevo vozilo: Prve fotografije s lica mesta posle stravične nesreće na naplatnoj rampi Doljevac (FOTO)

Jedna osoba je poginula, a tri povređene, među kojima je i direktor Koridora Srbije Zoran Babić

  • 12
Saobracajna nesreca Nis Foto: Telegraf

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod naplatne rampe Doljevac, kada su se, iz za sada nepoznatog razloga sudarila tri vozila, jedna osoba je poginula, a tri povređene, među kojima je i direktor Koridora Srbije Zoran Babić.

Ovo su prve fotografije sa lica mesta.

Foto: Telegraf

Na mestu nesreće se nalaze ekipe Hitne pomoći, policije i vatrogasci koji seku vozilo u kom je nastradala žena.

Kako saznaje Telegraf, ona je bila na zadnjem sedištu "opela" koje se sudarilo sa vozilom vlade Srbije i imala je sigurnosni pojas.

Poginula je žena koja nije bila u vozilu Vlade Srbije, koje je učestvovalo u sudaru-Foto: Telegraf

Direktor Koridora Srbije je zadobio prelom butne kosti i lumbalnog pršljena i hitno je transportovan za Beograd.

On se trenutno nalazi u Kliničkom centru u Nišu, odakle će biti prebačen u Beograd i, kako je rekao u prvoj izjavi posle nesreće, dobro se oseća.

STANJE POVREĐENIH

Prema poslednjim informacijama, u prvom vozilu marke "pasat" nalazio se S. S., koji je lakše povređen i otpušten je iz bolnice na kućno lečenje.

U drugom automobilu koje je učestvovalo u lančanom sudaru na prednjim sedištima sedeli su supružnici M. A. i  S. A., a iza njih sedela je tragično preminula svastika. M. A. zadržana je u Urgentnom centru, a njen muž pušten kući.

Predsednik Koridora Srbije Zoran Babić bio je u poslednjem vozilu,  a vozač njegovog automobila je otpušten iz bolnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    31. januar 2019 | 12:21

    A kako nepoznati razlozi ovo je već 12 sati a sudar bio oko 8 jutros, policija obavila uviđaj i sačinila izveštaj, samo me čudi šta je sada sporno te se neznaju razlozi i zašto se odugovlaci kada laik može da zaključi ko je kriv,ako je vozilo od poginule osobe udareno od pozadi..!?Ko je udario i zašto!?

  • Dođoškinja

    31. januar 2019 | 12:12

    I, ko je kriv? Babićev automobil, da nije do sad bi bilo na sva zvona da su krivi Đilasjeremićtadićšolakipetmiliona. Na naplatnoj lampi, bre, sudar. Ubijena je žena.

  • Surda

    31. januar 2019 | 11:57

    Nisu se oni sudarili, vec je jedno vozilo udarilo u drugo. Napisite ko u koga, ne zamajavajte ovim sturim vestima. Saucesce porodici nastradale osobe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA