Jednog sekao po leđima, a drugog po prstima: Policija u Vranju uhapsila R.M. (38) zbog sumnje da je nožem nasrnuo na dvojicu muškaraca

Napad se dogodio nakon rasprave u jednom gradskom parku

  • 2

Policija u Vranju uhapsila je R.M. (38) iz tog grada osumnjičenog da je nožem napao i povredio dvojicu muškaraca, saopšila je Policijska uprava u Vranju.

Sumnja se da se R.M. u jednom gradskom parku nakon rasprave potukao sa dvojicom muškaraca starosti 39 i 41 godine, koje je tokom rasprave napao nožem i povredio.

Muškarac od 39 godina je nožem posečen po leđima i lakše je povređen, dok je muškarac od 41 godine posečen po prstima leve ruke i teže je povređen.

Povređenima je pomoć ukazana u Zdravstvenom centru Vranje, odakle je muškarac sa povredama na levoj ruci prebačen u Klinički centar u Nišu. Osumnjičenom R.M. je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Js

    11. mart 2019 | 19:01

    Bogami, ne znam šta se tačno zbilo, al' bilo je mnogo krvi. Baš gadno su se potukli. Bila sam u prolazu kad se to desilo I bilo je baš u sred bela dana. Ko bi reko.

  • Veteran

    12. mart 2019 | 00:07

    To treba po kraćem postupku, čim je nož izvadio,..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA