≫ 

Sanji je krv šikljala dok ju je Ljubiša ubadao po vratu i grudima ispred šaltera u pošti: Stravični detalji horora u Kučevu (FOTO)

Žrtva je prebačena u požarevačku Opštu bolnicu, a počinilac je uhapšen

  • 19

U napadu nožem u pošti u Kučevu ranjena je Sanja Žuržić Rufić (38). Ona je zadobila povrede vrata, lica i grudnog koša. Očevici kažu da je počinilac zločina, Ljubiša Pavlović (54) pre napada sedeo u obližnjem kafiću i pio pivo i da je zatim ustao i otišao u poštu gde je više puta nožem izbo ženu sa kojom je, kako se priča, ranije bio u vezi, navodi ptinfo.altervista.org. Moguće ubistvo sprečio je pripadnik policije koji se tu našao.

Današnjem hororu u Kučevu prethodio je niz događaja. Kako se nezvanično saznaje, još jedan incident u kom je učestvovao Ljubiša Pavlović poznat pod umetničkim imenom Makarena bend, dogodio se u kafani. On je naime otkinuo konobarici minđušu sa uveta. Što se tiče njegove bivše partnerke Sanje, juče je u policiji podneta prijava za uznemiravanje protiv njega i imao je zabranu prilaska.

Pošta u Kučevu gde je Sanja povređena, Foto: ptinfo.altervista.org

U ranim jutarnjim časovima, Ljubiša je otišao u kafić u kome je Sanja radila kao čistačica i šutirao je vrata. Zatim je celo jutro sedeo u kafiću u blizini i vrebao kada će Sanja da izađe.

Nakon što je izašla, on je pošao za njom i u pošti joj je zadao udarce nožem u predelu glave, vrata i grudi. Očevici navode da je krv šikljala dok ju je Ljubiša ubadao.

Lokva krvi u šalterskoj sali Pošte u Kučevu Foto: ptinfo.altervista.org

Kako se nezvanično saznaje, Sanja je prekinula ljubavnu vezu sa Ljubišom zbog drugog partnera, što on nije mogao da podnese, pa je uhodio i tako se odlučio na ovaj svirepi zločin.

Uhapšeni Ljubiša Pavlović Foto: Facebook/Makarenabend Pavlovic

Žrtva je prebačena u požarevačku Opštu bolnicu, a počinilac je uhapšen. Policija je obavila uviđaj.

U toku dalje istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog slučaja.

VIDEO: Žena pretukla muža i isterala ga iz kuće, oboje se međusobno optužuju za nasilje u porodici

(Telegraf.rs /PT info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    9. april 2019 | 22:21

    Ove mlade zene uvek nastradaju od svojih matorih ljubavnika. Verovatno ih finansijski koriste pa ovi ne mogu da oproste kad budu ostavljeni.

  • Vesna

    10. april 2019 | 07:13

    Pa sta je trazila u vezi sa matorom bitangom ?Naravno ne opravdavam ga ,uzasavam se nasilnika ali neka zene u vezu ukljuce malo mozak i srce .

  • bugi

    9. april 2019 | 22:48

    A, ona mlada jos malo baba zene u Srbiji sa 40 izgledaju kao zene n azapadu sa pedeset i vise godina moje iskustvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA