Pojavio se snimak Jovana koji preti bivšoj ženi samoubistvom: "Ne vrede ni sudovi ni policija, ili vrati decu kući, ili ću se ubiti" (VIDEO)

On se parkirao ispred kuće u kojoj živi njegova bivša supruga i dugo je svirao sirenom

  • 9

Jovan Vojnović, koji je pre dva dana na Fejsbuku najavio da će se ubiti, a potom je pronađen mrtav u porodičnoj kući u Beški, i ranije je najavljivao da će počiniti suicid. Pink.rs je došao u posed snimka, koji je nastao, pre više od godinu dana, a na kojem se vidi kako Jovan preti da će se ubiti.

Naime, on se parkirao ispred kuće u kojoj živi njegova bivša supruga, dugo svirao sirenom na automobilu i rekao:

- Ne vrede ni sudovi ni policija, ili vrati decu kući ili ću se ubiti. Gotovo je, neću živeti bez svoje dece. Gotovo je, zovi policiju - vikao je Vojnović, a zatim ponovo zasvirao sirenom, pa dodao "Gotovo je, idem kući"!

Foto: Facebook/Jovan Vojnovic

Kako je ispričala njegova bivša supruga J.S. slične snimke je Jovan slao i ćerki, a i u porukama je najavljivao da će dići ruku na sebe ako mu se ona ne vrati.

U mometu kada je snimak nastao, Jovan je, prema rečima njegove bivše žene, kršio zabranu prilaska koja mu je bila određena.

J.S. i članovi njene porodice su zbog ovakvog Jovanovog ponašanja živeli u konstatnom strahu.

- I ranije je govorio da će se ubiti, pa smo trčali kod njega. Nudili smo mu da ide kod psihologa ili psihijatra, ali je odbijao - navodi njegova bivša supruga, koja priznaje da joj je uprkos svemu izuzetno žao što se njen bivši muž ubio.

Podsetimo, Jovan je imao zabranu prilaska, koju je kršio, a koja je više puta produžavana.

Foto: Facebook

Njegova bivša supruga je za portal Pink.rs rekla da Jovanu nije zabranjivala da viđa decu.

- Prema rešenju suda imao je pravo da viđa decu svakog prvog četvrtka u mesecu u Centru za socijalni rad. Jedno vreme je dolazio, pa se onda sve ređe pojavljivao. Nije tačno da mu nisam dozvolila da viđa decu. Poštovala sam zakon - ističe J.S.

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velja

    12. april 2019 | 13:48

    Dobro je sto ubi sebe da njih nije pobio

  • J....

    12. april 2019 | 14:59

    Vidi se koliko je dobar bio njihiv razvod kad je morao decu da vidja u centar soc. Izludela coveka pa sad postovala zakon.cuj molim te...zene zloupotrebljavaju zakon,a i u tim centrima rade nedovoljno obuceni ljudi koji donose pogresne odluke

  • Mikica

    12. april 2019 | 14:57

    Moj suprug je pažljiv, brine o meni, poštujemo se i volimo. On ne skita po kafanama i kladionicama a ja ne idem po diskotekama i nemam botoks i riblje usne. Nije se za dž ubio. Blago kući gde ta žena ne uđe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA