Deca gledala kako im otac ubija majku, baku i deku? Novi detalji o masakru u Novom Sadu

Goran je, navodno, poslednjih nekoliko dana u više navrata pokušao da se približi deci

  • 26

Prema nezvaničnim informacijama, trostruko ubistvo, u kom su stradali Mirjana Janković i njeni roditelji Branislava i Nada, gledala su njena deca.

Naime, stariji dečak koji ima 10 godina je video je navodno kako mu otac ubija majku, a potom i baku i deku, a onda je pozvao ujaka Mladena Pajića, brata ubijene Mirjane.

Mladen je došao u kuću, zatekao horor scenu i o svemu obavestio policiju. Mlađi sin, koji inače ide u vrtić, takođe je u trenutku horora bio u kući.

Mirjana je inače Gorana prijavila za nasilje u porodici 11. maja, pa mu je izrečena zabrana prilaska do 12. juna. Ona je odmah potom sa decom otišla kod roditelja, gde je on jutros rano upao i sve troje ih ubio.

Goran Janković, Mirjana Pajić Janković Goran i Mirjana/ Foto: Facebook

Goran je u više navrata preko zajedničkih prijatelja, nakon poslednjeg incidenta, pokušavao da se pomiri sa Mirjanom, ali ona nije želela da ga vidi. Takođe, ni Mirjanina deca, iako mala, nisu želela da viđaju oca.

Tako je pre samo nekoliko dana Goran došao u školu kod svog sina. Dete se veoma uplašilo i odmah to prijavilo učiteljici, koja je pozvala Mirjanu i pripretila Goranu da će pozvati policiju ukoliko ne ode.

Goran nije pravio incident, ali je kazao kako nema zabranu prilaska deci.

Podsetimo, Mrijana Janković (32) iz Novog Sada pronađena je mrtva zajedno sa roditeljima Branislavom i Nadom Pajić u porodičnoj kući u novosadskom naselju Telep.

Za ovaj monstruozan zločin osumnjičen je njen suprug Goran Janović, za kojim traga policija.

Pogledajte video sa lica mesta:

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    24. maj 2019 | 16:19

    On je manijak.Zamisli ti koliko je on bio opsednut majkom svoje dece,koliko je u njemu bilo zlobe da ni jednog trenutka nije razmisljao o svojim sinovima.Zao mi je ubijenih ali me dusa boli za ovim decacima koji ce citavog zivota imati traume.

  • Žena sam

    24. maj 2019 | 14:04

    Odakle njoj pravo da mu ONA ZABRANI DA VIĐA DECU? MSLM

  • Nikola

    24. maj 2019 | 16:18

    Znaci, žena je bila u pravu sto ga je prijavila. Šta sada ima od toga!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA