≫ 

U kakvom je stanju bračni par nakon užasa u Bečmenu: Bojan je hteo da ubije ženu, sebi rezao grkljan

Bojan S. je pokušao da ubije suprugu Gordanu, a onda i da oduzme sebi život

  • 17
Gordana i Bojan S, porodično nasilje Foto: Privatna arhiva

Bojan S. (40) pokušao je u četvrtak da ubije suprugu Gordanu S. (37) u njihovoj kući u Bečmenu, a onda je sebi pokušao da prereže grkljan.

Kako Telegraf.rs saznaje, muškarac je prevezen u Urgentni centar u teškom stanju i trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege.

Njegova supruga Gordana se zbog zadobijenih povreda nalazi na ortopediji na Urgentnom centru, potvrđeno je za Telegraf.

Kako saznaje naš portal, komšije su čule tri pucnja, a četvrti metak se Bojanu zaglavio u cevi, pa je zato sebi pokušao da prereže grkljan. Kolima hitne pomoći on je prebačen na reanimaciju, dok je žena sa povredama podlaktice prevezena u Urgentni centar.

Ovaj bračni par, inače, ima sina (13) i ćerku (10), a sa njima u domaćinstvu živi i Bojanova majka, koja je, prema rečima komšija bila sva krvava kada je izašla iz kuće. Nije bilo prethodnih slučajeva nasilja u porodici, a maloletna deca bračnog para, za koju se ne zna da li su prisustvovala tragediji, nalaze se kod babe po majci u Petrovčiću.

- Bili su mirne komšije. Nisu imali nikakvih problema, bar je tako delovalo - rekle su nam komšije koje su bile bliske ovoj porodici. Komšije navode da ne mogu ni da pretpostave šta bi mogao da bude uzrok tragedije.

Bečmen Kuća u kojoj se desila porodična drama, Foto: Telegraf

Kako saznajemo, Bojan S. je, osim žene, pokušao da ubije i svoju majku i decu.

Ova porodica u Bečmenu ima kuću i stan, a čitava tragedija se odigrala u kući.

Komšije kažu da je povređena žena otrčala kod komšinice po pomoć, a da ju je brat prevezao u Urgentni centar, on je takođe pozvao i policiju.

Radila je u lokalnoj prodavnici, dok se njen suprug bavio raznim poslovima.

Šta se tačno dogodilo i šta je prethodilo tragediji ostaje nepoznanica, iako neke komšije pričaju da je pre tragedije otpočela rasprava zbog prodaje porodične kuće.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovako ja to vidim

    9. avgust 2019 | 11:14

    Ko zna sta se desava iza zatvorenih vrata. Ljudi i kad znaju da zivis sa nasilnikom, da te muci i psihicki maltretira, ne reaguju jer gledaju samo sebe. Osoba koja trpi nasilje trpela ga je od detinjstva. Roditelji ne zele da pomignu jer je zrtva i od njih trpela nasilje i bas ih briga. Zrtva nema gde da ode. Sa platom od 25 000 i dvoje dece gotovo je nemoguce preziveti mesec dana a pritom polovinu tog iznosa bi trebalo da se da da bi se iznajmila neka šupa u kojoj bi ziveli. Dva skolarca. Samo knjige za skolu iznose oko 25 000 za dva djaka. Zato zene trpe jer nemaju izlaz. Jezivo su male plate a troskovi preveliki. Zeznuto je sve to i nema pomoci siromasnijim zenama. Alimentaciju retko ko placa. Uzas blagi. I sta ce zena mora da cuti i trpi dok se ne desi nesto ovako. Zivimo u paklu.

  • ANA

    9. avgust 2019 | 13:24

    Ne udavajte se ako niste sebi obezbedile pristojnu platu. 90% ovih što ostaju u braku sa nasilnikom ili nemaju nikakva primanja ili su izuzetno niska, pa ne mogu ni sebe prehraniti, a ne decu. Opet i tu postoji opcija, a to je sigurna kuća. Drugo, momak koji glumi “viteza”, pa u izlasku se potuče, jer ga je neko gurnuo u prolazu nije alfa mužjak, nego obična sirovina i nasilnik, koji će isto tako i vas da mlati. Treće, ko vas mlati ne voli vas, ne poštuje, za njega ste obična bezvredna krpa prema kojoj nema poštovanja i koja služi kao bokserska vreća da se izduva kad mu dođe žuta minuta. I zadnje, ako ne poštujete same sebe neće vas poštovati ni muž, ni deca, ni komšija, ni direktor, ni kolege. Svako se prema vama ophodi onako kako mu dozvolite.

  • Miladinka

    9. avgust 2019 | 13:15

    Pokusao. ..pokusat ce ponovo. ..bjezi od budale. ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA