≫ 

Petra pozvali na druženje, pa ga skinuli i iživljavali se: Odvukli ga u šumu i pola sata ga tukli

Lekari su morali da mu izvade slezinu koja je pukla, a Petar ima podlive po celom telu i krvarenje na mozgu

  • 22

Petar Petrović (38) iz Ostružnice jedva je preživeo batine i mučenje koje su mu priredila četvorica mladića iz tog prestoničkog prigradskog naselja. Sve je počelo telefonskim pozivom koji je dobio u četvrtak uveče oko 18 časova, kada su siledžije pozvale Petra da se nađu, a on prihvatio poziv ne sluteći šta ga čeka.

- Pričao je sa nekim telefonom, a onda mi je rekao da ide da se nađe sa drugovima da malo sede pored Save. Seo je na skuter i otišao. Ništa nije slutio niti se ponašao neobično - kaže očajna Petrova majka, koju su juče reporeteri zatekli ispred njihove kuće.

Prema njenim rečima, kada se njen sin našao sa četvoricom nasilnika, usledio je pravi pakao.

- Odvukli su ga u neki šumarak i tamo počeli da se iživljavaju nad njim i da ga tuku. Da ga ponize, skinuli su ga skoro golog. Koliko znam, on je štitio glavu rukama, a oni su nastavili da ga biju i kada je pao. Šutirali su ga nogama svuda po telu, a mislim da su ga nečim i udarali - dodaje ona.

Prebijanje je trajalo pola sata. Nakon toga siledžije su mu otele skuter, uzeli mu dokumenta i 600 dinara, koje su našli u novčaniku. Srećom, nisu videli mobilni telefon, pa je imao čime da pozove pomoć čim su otišli.

- Sve su mu uzeli, ostavili su ga u donjem vešu i čarapama. Kada su otišli, on je otpuzao i sakrio se jer se plašio da će se vratiti i nastaviti da ga biju i na kraju ubiju. Potom je telefonom pozvao sestru, koja je sa zetom otišla po njega. Kada ga je videla, šokirala se. Nisu ga ni dovozili kući, već pravo u bolnicu - kaže njegova majka.

Ona je dodala da je njen sin sada u stabilnom stanju, ali da je operisan i da mu je izvađena slezina koja je od batina pukla.

- Ima podlive na glavi i krvarenje na mozgu - kaže ona.

Motiv brutalnog napada još nije poznat, a prema njenim rečima jedan od napadača je žestok momak iz Ostružnice koji je poznat po nasilju.

Policija je brzo reagovala i u petak uhapsila tri osobe osumnjičene za napad na Petrovića, dok se za četvrtim napadačem traga. Privedeni su D. M. (20), Đ. M. (22) i Z. C. (33) i određeno im je policijsko zadržavnaje do 48 sati.

VIDEO: Vršnjačko nasilje u Bajinoj Bašti: Dečaka (17) pretukli na rođendanu

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pepi

    20. oktobar 2019 | 19:43

    Imena monstruma istaci javno,u novinama na naslovnoj strani i velikim slovima. Nema dana da nema nove vesti iz Crne hronike,u Srbiji je postalo gire nego u Texasu,zalosno. Te "strasne" momke treba neko da smiri zauvek,a naci ce se vec neko i to sto pre im zelim

  • 777

    20. oktobar 2019 | 19:58

    Sad bi trebalo uraditi isto sto su uradili otac i sin iz Vranja !!! Ako policija nece onda posteni gradjani moraju sami da uzmu pravdu u svoje ruke !!!

  • 63

    20. oktobar 2019 | 20:12

    Zestoke momke pravac u rudnik na jedno 10 godina!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA