≫ 

Baka Coka u lošem stanju, ne seća se ubistva investitora? Njen sin kaže da je bila i na operaciji

- Ona je zaista u veoma teškom stanju, i fizički i psihički - navodi Stojankin sin Marko

  • 23

Stojanka Stojanović Coka (71), koja je osumnjičena da je 2. septembra 2018. ubila građevinskog investitora Zorana Trifunovića (59) na Zvezdari, u lošem je psihičkom stanju i navodno je potpuno nesvesna šta je uradila.

Njen sin Marko kaže da je njegova majka, koja u kućnom pritvoru čeka početak suđenja, nedavno iznenada izgubila svest, pa je pala na već operisan kuk. Zato ju je u četvrtak odveo u Gradsku bolnicu na Zvezdari, gde je ponovo operisana.

- Ona je zaista u veoma teškom stanju, i fizički i psihički. Ona nije sposobna da joj se sudi i nije mi jasno na osnovu čega je tužilac tvrdio da jeste! Imam gomilu dokumentacije koja dokazuje da ona stvarno nije pri sebi i da se jedva kreće - navodi Marko.

Na pitanje da li je za ovih 14 meseci ikada pomenula ubistvo Trifunovića, Marko kaže da ni reč o tome nije rekla.

- Ja mislim da ona uopšte nije ni svesna šta se dogodilo, ali i psiholozi i psihijatri su me savetovali da o toj temi ne pričam s njom. Kada nam neko dođe u kuću, ja to prethodno objasnim gostu i dam neke savete kako da se ponaša pred njom - ističe Marko.

Stojanka, prema njegovim rečima, ni pre ubistva nijednom rečju ili gestom nije nagovestila da će pucati u Trifunovića.

Stojanka i Marko Stojanović

Marko, Stojankin sin/ Foto: Informer

- Ona je tih godina zbog njega i komunalnog inspektora Boška Popovića pala u tešku depresiju, izgubila je razum zbog njih. Hteli su da nam otmu deo imovine, a kad se moja majka pobunila, počeli su da joj prete i da je maltretiraju. Podnela je i krivične prijave protiv njih zbog pretnji u junu 2017. u policiji, a kasnije je dala izjavu i u Tužilaštvu. Jedan policajac joj je tada rekao da je reč o opasnim kriminalcima. Ipak, posle izjave u Tužilaštvu ništa se nije dešavalo, a pretnje su se nastavile i postale sve gore. Ipak, ni tada nisam ni slutio da će se majka iz očaja latiti pištolja. Uprkos svemu, ona nije zaslužila sve ovo što joj se dešava - žali se Marko.

Podsetimo, zločin koji je šokirao javnost odigrao se 2. septembra 2018. u blizini Cvetkove pijace, a ubistvo su zabeležile sigurnosne kamere.

Trifunović je, naime, u blizini mesta zločina imao kancelariju i Baba Coka, kako je prozvana u javnosti, znala je da će on tog jutra oko 7.30 doći na posao. Sa kačketom na glavi i skrivenim pištoljem u cegeru krenula mu je u susret. Čim su se sreli, u blizini njene kuće, pucala mu je u grudi, zatim u međunožje, pa u glavu.

Uverivši se da je usmrtila Trifunovića, Coka se odmah potom vratila u kuću i legla u krevet. Za to vreme njen sin Marko je spavao i nije znao šta se desilo. Kada im je policija zakucala na vrata, penzionerka je bila potpuno hladnokrvna, tvrdeći da ništa ne zna.

Međutim, dokazi protiv nje su bili nesporni i ona je uhapšena. Najpre je u policiji negirala ubistvo, ali je na saslušanju pred tužiocem odlučila da se brani ćutanjem. Nakon devetomesečnog boravka iza rešetaka, u avgustu ove godine je poslata u kućni pritvor, gde čeka početak suđenja.

Video: Ukoliko nekog želite da ubijete i prođete nekažnjeno, dođite u Šetonje

(Telegraf.rs/ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    18. novembar 2019 | 10:50

    Svi mi koji imamo takav ili slican problem smo u jako losem stanju ali bolje da smo i u takvom nego u za sva vremena uspavanom ili bogaljivom stanju kao profi navaljivaci i otimaci na nase .

  • Rastko

    18. novembar 2019 | 10:41

    Danas se vecina gradjana sa pokradenim i nelegalno stecenim parama ponasaju isto ili jos gore nego pok.investitor a baka Coka je JEDNA !

  • Rastko

    18. novembar 2019 | 10:46

    I policija je imala saznanja da se radi o kriminalcima ali nije blagovremeno tj. uopste postupila po podnetoj im prijavi od strane baka Coke radi cega je prepustena na milost i nemilost uzurpatorima tudje imovine. STA nam to govori osim da hteli ne hteli moramo sami da se branimo kako znamo i umemo ili da sav svoj zivotni znoj i muku prepustimo jacima i mocnijima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA