Krivična prijava protiv Malčanskog berberina: Tereti se za otmicu i silovanje

Jovanoviću određen pritvor do 30 dana

Protiv Ninoslava Jovanovića (46), poznatijeg kao Malčanski berberin podignuta je krivična prijava.

Njemu se na teret stavlja otmica i silovanje.

Jovanoviću je određen pritvor do 30 dana.

Podsetimo, Ninoslav Jovanović uhapšen je juče, 5. januara u Malči zbog sumnje da je 20. decembra prošle godine oteo 12-godišnju devojčicu M. K. i držao je u zatočeništvu 10 dana.

Devojčica je pronađen 29. decembra. Tog desetog dana potrage u 15.50 sati na broj telefona 192 stiže poziv Nišlije Emila Nešića da je primetio muškarca koji je iskočio kroz prozor njegove kuće u selu Pasjača.

Nešić je svratio do sela sa sinom da obiđe kuću. Primetio je da je prozor na spratu otvoren pa se popeo da vidi šta se dešava. Kada je počeo da doziva ima li koga, Jovanović je iskočio kroz prozor na terasu, pa u dvorište i pobegao u šumu. U kući u kojoj se krio, ostavio je Moniku. Pretpostavlja se da mu je ona bila teret za beg.

VIDEO: Iznemogao, jedva korača: Ovako je izgledao ulazak Malčanskog berberina u policijsku stanicu

Video: Iznemogao, jedva korača: Ovako je izgledao ulazak Malčanskog berberina u policijsku stanicu

VIDEO: Monikin otac posle hapšenja Malčanskog berberina: Osećam se radosno, maksimalna kazna za njega!

VIDEO: Ovaj snimak je Srbija čekala da vidi: Policija odvodi uhapšenog Malčanskog berberina

(D. K.)

Komentari

  • Secer

    Razumem da covek oslabi ,zapusten ali nikako da shvatim kamo neko ko je ocelavio da ima gustu kosu i jos jedna sumnja na jednok slici fali zub a na najnovijoj zubi ko biseri i kazu da je nadjena Minikina patika a u hitnoj pomoci u kolima ima obe roze patike..da lu su patiku policajci nosili uvek sa sobom da kad je nadju obuju je

  • Maja

    Nije mu jasno zasto stavljate crno belu sliku njegovu i pored toga sto je umazan ,krvav i pored crno bele slike ne mozete prikriti da to nije pravi berberin ..ne moze se nikako prikriti kosa koja mu je nikla

  • Rajko

    Za ovakve metak je jedini lek.ito javno da cela srbija vidi.da ostane za nauk pokolenjima,dase ovako nikad vise nedogodi!dasam vlast,jabi mu presudio,nek izvinu ovi za ljudska prava!!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima