≫ 

Podneta krivična prijava protiv Čačanina koji je ukrao novac za bolesnog dečaka Miloša Zarića

G. N. je pokušao da svoj postupak opravda jer je, kako je rekao, bio pod dejstvom alkohola te da se posvađao sa zaposlenima u fast-fudu

  • 6

Video: Skandal u Čačku: Ukrali novac za lečenje bolesnog deteta

Protiv Čačanina G. N. biće podneta krivična prijava zbog krađe novca iz kutije za humanitarnu pomoć koja se prikuplja za dvogodišnjeg Miloša Zarića, piše Nova S.

Njegov sramni postupak zabeležen je na video-zapisu nadzorne kamere kioska fast-fuda u Skadarskoj ulici u Čačku, koji je ubrzo postavljen na društvene mreže.

Ovaj čin je zaprepastio i šokirao sve koji su ga pogledali. Na snimku se vidi  kako jedan muškarac, bez ikakvog srama, zavlači ruku i vadi novac iz kutije u kojoj je prikupljana humanitarna pomoć za malog dečaka. Za to vreme, drugi  ga "prikriva". Pripadnici policije su veoma brzo identifikovali učesnike ovog sramnog dela.

Kako navodi izvor blizak istrazi, G. N. je pokušao da svoj postupak opravda jer je, kako je rekao, bio pod dejstvom alkohola te da se posvađao sa zaposlenima u fast-fudu, pa je iznerviran stavio kutiju u ruku. To je, naveo je, uradio, jer je bio besan i nije hteo da ukrade novac.

Međutim, nadležno tužilaštvo je odlučilo da prijava protiv njega bude podneta u redovnom postupku, kao i da u postupanju N. K, koji je takođe na snimku, nema elemenata krivičnog dela.

Miloš Zarić Miloš Zarić / Foto: Budi human

Majka dečaka: Kako biste se vi osećali?

Inače, kada je ovaj snimak osvanuo na društvenim mrežama, oglasila se i majka malog Miloša Zarića, koji čeka na terapije. Ona je kazala da ne zna da li da bude besna ili da plače.

- Prosto nisam mogla da verujem. Kutije su postavljene na više mesta u Čačku da oni koji mogu ubace novac kako bi Miloš mogao da potrči za loptom. I vi onda vidite snimak na kom neko prvo "mućka" kutiju da vidi da li ima nešto unutra i proceni da li ima svrhe da se "pomuči", a onda zavlači ruku i uzima novac. Novac namenjen prvom koraku mog sina. Pa kako biste se vi osećali? -  upitala je dečakova majka Slađana.

Za Miloševu lepšu budućnost! Budimo humani!

Pomozimo Milošu!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 813 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human813 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000069925-85

Uplatom na devizni račun: 160600000006994040

IBAN: RS35160600000006994040

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đerđ

    7. avgust 2020 | 12:30

    Opet samo inicijali,svakako ga treba sacuvati od javnosti

  • Dzigi

    7. avgust 2020 | 15:06

    Ma ovaj CRV nek se seli i menja ime da bar porodicu spase doživotnog prozivanja i sramote.Čuj drugi mu krivi-kakav sraman i kukavički izgovor.Uradio je on to i pre garant a uradio bi i posle isto da nije nahvatan.Vrlo sraman,glup i neljudski pitez i sad sa izjavom isto to pokazuje.Pali da te ne gledamo ovde!

  • VA

    7. avgust 2020 | 13:49

    Mala je to vrednost za krivičnu prijavu,ni za veće vrednosti se ne ide u zatvor ali vredi da policija pokuša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA