≫ 

Nesreća u Prokuplju nakon slavlja, deca pala sa motora: Dečak na respiratoru, devojčica sa prelomima

Tinejdžeri zbrinuti u KC Niš, navodno se vraćali sa proslave

  • 0
Prokuplje, nesreća Foto: D. Kocić

Dvoje tinejdžera teško je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u Prokuplju. Prema nezvaničnim informacijama, dečak (15) koji je doživeo udes, upravljao je motociklom, a sa njim je bila i tinejžerka (16). Do nesreće je došlo u prokupačkom selu Reljinac oko 22 sata.

Tinejdžer je zadobio teške povrede zbog kojih je zbrinut na intenzivnoj nezi u niškom Kliničkom centru.

Kako saznajemo u ovoj zdravstvenoj ustanovi, on ima povrede glave, kontuziju pluća, prelom rebara i nogu, i odmah nakon prijema stavljen je na mašinu za mehaničku ventilaciju.

- Devojčica je na Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju, ima prelome gornjih i donjih ekstremiteta, ali nema povrede unutrašnjih organa. Danas će biti hirurški zbrinuta – navode u Kliničkom centru.

Kako je saopštila PU Prokuplje, došlo je do sudara između putničkog vozila i mopeda na kojem su bili maloletnici koji su teško povređeni. Prema nezvaničnim saznanjima, radi se o M.M. (15), koji je upravljao motociklom i S.K. (16) koja je bila sa njim na dvotočkašu.

Prvi rezultati istrage nesreće ukazuju da je sudar izazvao vozač putničkog vozila „pasat“ jer je prešao na suprotnu stranu kolovoza.

Kako Informer saznaje sa mesta nesreće, vozač "pasata" bio je na istom slavlju kao i povređena deca. Majka devojčice se porodila i dobila sina, pa je za tu priliku organizovano slavlje kod nje kući.

Video: Tinejdžer (13) sleteo kolima s autoputa i ubio druga: Od kola je ostala olupina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA