Momak pretučen u Zemunskom parku je na intenzivnoj nezi sa nagnječenjem lobanje

M. N. (19) je pretuklo više nepoznatih osoba

  • 1
Bolnica, pacijent, bolnički krevet Foto: Shutterstock

M. N. (19) iz Zemuna pretučen je u noći između utorka i srede parku u Ulici Blagoja Jovovića u toj beogradskoj opštini i zbog teških povreda zbrinut je na odeljenju intenzivne nege KCS.

M. N, kako se saznaje, pretuklo je više nepoznatih osoba koju su kobne noći oko 1 sat iza ponoći došli u park između zgrada i nasrnuli na njega. Lekari Hitne pomoći su ga sa nagnječenjem lobanje prevezli u Urgentni centar Srbije.

- Mladić je zbrinut na odeljenju intenzivne nege i u teškom je stanju - poslednje su informacije iz Urgentnog centra Srbije.

Ko je i zbog čega pretukao Marka, nije poznato ni njegovim najbližima, ali prema prvim informacijama, reč o krvnicima koji su nesrećnog mladića tukli i šutirali u glavu dok mu nisu naneli ozbiljne povrede.

Novinari su danas posetili Zemun i kraj u kom je došlo do tuče. Na Markovoj adresi smo zatekli samo njegovu babu.

Mladić nikad nije imao sličnih problema

- Marko je u bolnici, u Kliničkom centru i u teškom je stanju. Ćerka je samo došla i rekla mi šta se dogodilo, da su sa automobilima došli i da su ga presreli tu među zgradama. Zašto su ga tukli, da li se nekome zamerio, stvarno ne mogu da vam kažem jer ni sama ne znam. Ne mogu da verujem da šta se dogodilo - rekla je vidno uznemirena žena za Blic.

Kako kaže, momak ranije nije imao sličnih problema, a ovo je prvi put da se njihova porodica suočava sa ovakim strahotama.

- Samo se nadamo da će sve biti u redu - kazala je.

U blizini se okupljaju "sumnjive osobe"

Komšije iz ovog kraja potvrdile su da se u parkovima i prolazima između zgrada neretko okupljaju sumnjive osobe, a da su neke od njih povezane i sa navijačkim grupama. Kako smo saznali, i prebijeni Marko je navodno voleo boje Fudbalskog kluba Zemun.

- Stalno se ovde skupljaju grupice mladih, piju do kasno u noć, galame... Ovaj kraj je ranije bio miran, ali se poslednjih godina to promenilo, krenuli su da se skupljaju razni likovi, kao ti navijači, mada su to uglavnom klinci - priča jedan komšija.

Ipak, o njihovom komšiji ne znaju mnogo, ali pričaju da se do sada, koliko znaju, ovakvi slučajevi nisu dešavali.

- Znam da ima starijeg brata N. ali koliko mi je poznato, više ne živi ovde, on je svoj čovek. Tu su mu samo mama i baka, pošto su mu roditelji razvedeni. Znam da mu je baka nedavno izašla iz bolnice, da je imala problema i da je jedva ustajala iz kreveta... Inače nije bilo nikakvih problema sa tom porodicom, normalni ljudi. Poznajem mu majku iz viđenja, mislim da je frizerka - kažu Markovi susedi iz Zemuna.

Kako se nezvanično saznaje od izvora upućenog u slučaj, policija još nije identifikovala osobe koje su nasrnule na Marka, a policijske ekipe na terenu razgovaraju sa osobama koje bi mogle da imaju više informacija i uzimaju se snimci sa sigurnosnih kamera okolnih zgrada. Za sada nije poznato ni koliko osoba je tuklo Marka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA