≫ 

Detalji obračuna u Popovcu: Ranio roditelje pred detetom, pa ubo komšiju koji je hteo da ih zaštiti

- On je jurio sve niz ulicu - kaže očevidac

  • 14

Dva muškarca i jedna žena ranjeni su u obračunu koji se danas odigrao u niškom selu Popovac, a po rečima svedoka - sve se odigralo pred detetom jedne od žrtvi.

Osumnjičeni Saša Dodić, kog je policija privela, ranije se svađao sa svojim komšijom Sašom Ilićem. On i žrtve žive jedni prekoputa drugih.

Napadač i žrtva žive jedno prekoputa drugog. Saša Dodić u kući živi sam, prešao prekoputa kod Saše Ilića. Kraj dvorišta su bili Aleksandar Mičić i Marija Mičić sa detetom. Dodić ih je napao, a Saša Ilić pokušao da ih zaštiti, a on je uboden.

- On je jurio sve niz ulicu. Prvo je nasrnuo na Acinu suprugu, a potom je Acu oborio na zemlju. Saša Ilić je pokušao da ga smiri, rekao mu je da to ne radi, ali ubo je i Sašu dva puta. Krenuo je i na mene, ali sam ga izbegao - rekao je očevidac za Telegraf.rs

Kako je potvrđeno u niškoj Hitnoj pomoći, žena koju su zbrinuli ima povredu grudnog koša, a obojica muškaraca povrede stomaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbijanka

    24. januar 2021 | 16:57

    Može li jedan dan bez ubistva. Treba otvoriti psihijatriska odeljenja na svakom uglu. Bilo bi više pacijenata nego u kovid bolnicama.

  • V i p

    24. januar 2021 | 17:00

    Jure ludacì na sve strane. Imam i ja u komšiluku takvog. Samo čekamo koga će da sredi prvog.

  • Sneza

    24. januar 2021 | 18:02

    Kad sam napisala da je vise ludih nego zarazenih, botovi lupase minuse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA