≫ 

Brnabić: Novi dokazi u istrazi o Belivuku, očekujte iznenađenja

- Mislim da je očigledno da je u celom ovom procesu neko ko je radio za državu, radio i za mafiju. Mafija je imala nekog u državnim strukturama, sada istražujemo sve to - rekla je Brnabić

  • 31

Premijerka Srbije Ana Brnabić na današnjoj vanrednoj konferenciji za medije govorila je i o slučaju nedavno uhapšenog Veljka Belivuka i o ljudima iz državnog vrha koji su mu pomagali.

- Mislim da je očigledno da je u celom ovom procesu neko ko je radio za državu, radio i za mafiju. Predsednik je jasno rekao da imamo takve sumnje i da to ne sme da se toleriše. I tada je krenula istraga. Mafija je imala nekog u državnim strukturama - u Ministarstvu unutrašnjih poslova i možda u još nekim državno-bezbednosnim strukturama. Sada istražujemo sve to - rekla je Brnabić.

Prema njenim rečima, ko ne radi svoj posao biće ozbiljno sankcionisan, zato što nijedna mafija ne može biti jača od države.

- Kada smo imali prva saznanja predsednik je objavio sveopšti rat protiv mafije. Niko nije krio. Čim smo imali informacije dali smo zeleno svetlo da se krene u ovu borbu i rezultat toga je da je pao klan - navela je Brnabić.

Na pitanje novinara da li u slučaju Belivuk postoje nove informacije, premijerka je potvrdila, ali istakla da o tome ne može više da kaže jer se istraga nastavlja, ali da javnost očekuju iznenađenja u budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katrina

    16. februar 2021 | 20:18

    Svaka cast drzavi sto je razbila i razotkrila ovako veliku mafijasku grupu!!!

  • Milan

    16. februar 2021 | 20:00

    Za sada mozemo da nagadjamo ali drzava ocigledno ima neke dodatne informacije, koje ce nam saopstiti kada za to dodje vreme. Verujem da cemo se iznenaditi. Mnogo veci je opseg uhapsene kriminogene grupe, nego sto se nama obicnim gradjanima cini.

  • star

    16. februar 2021 | 20:08

    Samo se nadam da će biti pohapšeni svi koji su pomagali na bilo koji način Velji nevolji i njegovoj bandi kriminalaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA