Detalji strašnog napada zbog parkinga u Kruševcu: "Krv je šikljala na sve strane"

Odrasli muškarci se fizički sukobili, jedan nožem posečen po vratu

  • 7
Policijska traka, uviđaj Foto-Ilustracija: Milena Đorđević

- S. V. (57) je parkirao auto tu skoro na uglu Takovske i Šumatovačke ulice, dok je N. J. (46) u tom trenutku prolazio peške. Počeli su da se svađaju oko tog parking mesta, pa da se hoškaju, fizički, a onda je N. J. izvadio nož “lepezu”, i posekao vrat S. V, posle čega je krv šikljala na sve strane, bilo je užasno - svedoče za “Novosti” stanari Šumatovačke ulice gde je oko 15.30 došlo do krvave svađe između dvojice Kruševljana.

- Sve se odigralo baš brzo. S. V. je imao dovoljno snage da potraži pomoć u stomatološkoj ordinaciji na ćošku, a do bolnice ga je prebacio komšija.

Sagovornici “Novosti” navode da je krvi bilo mnogo, da mu je rana tamponirana i da je tako u vrlo teškom stanju, sa verovatno presečenom vratnom arterijom u kolima prevezen do Odeljenja hirurgije.

- Niko ne može da veruje šta se dogodilo, pa to je svađa ni iz čega, da čovek tako strada zbog jednog običnog parkiranja - svedoče sagovornici lista.

Počinilac N. J. uhapšen je odmah po pokušaju ubistva, kako se u ovom trenutku kvalifikuje krivično delo. U toku je uviđaj, a na licu mesta zamenik javnog tužioca. Istragu sprovodi Više javno tužilaštvo. Policija obezbeđuje ceo potez oko raskrsnice, a Takovska ulica je zatvorena za saobraćaj.

U travi je ostao nož, a tragovi krvi svuda su na trotoaru. Prema poslednjim informacijama “Novosti”, S. V. je u operacionoj sali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    23. februar 2021 | 18:35

    Ljudi ovo nije dobro nikako. Ceo narod je pod ogromnom tenzijom, gubimo mnogo ljudi, potežu se noževi zbog najbanalnijih razloga, svaki drugi dan neko ubijen. Nestajemo ljudi, svaki dan nas sve manje i manje ima, rešavajte ovo više!!!!!!

  • DARKO 100%

    23. februar 2021 | 18:52

    Mnogo toga je sistem ,i novi svetski poredak demokratije doneo mnogo nevolja u narodu,

  • MIKI

    23. februar 2021 | 19:06

    PONOSNI SRBI.NIKO DA POPUSTI,NIKO,DO SMRTI.TAKO NAM I IDE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA