≫ 

Održano ročište za prebijenje mladića ispred novosadske kafane: Optuženi podneo prijavu protiv oštećenog?

Na snimku se vidi cela tuča i kako grupa muškaraca brutalno prebija mladiće

  • 3
masovna Tuča Novi Sad Printskrin: Twitter/boo_maryna

Pripremno ročište u suđenju osmorici Šiđana, osumnjičenih za prebijanje trojice mladića u Laze Telečkog u februaru, održano je u ponedeljak u Višem sudu. Optužnica je podignuta protiv B. D, N. B. i L. M. zbog pokušaja ubistva, a protiv V. S, M. M, D. N, M. M. i B. M. zbog nasilničkog ponašanja.

Kako saznaje Dnevnik, osmorica mladića su se izjasnila da ne priznaju krivicu, a glavni pretres je zakazan za mart sledeće godine.

Branilac okrivljenog M. B, advokat Radomir Munižaba, rekao je za Dnevnik da njegov klijent ne priznaje krivično delo koje mu se stavlja na teret i da će na glavnom pretresu to i dokazati.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od optuženih je, navodno, pre pripremnog ročišta, podneo krivičnu prijavu protiv dvojice oštećenih Osnovnom javnom tužilaštvu.

Kako je ranije navelo Više javno tužilaštvo, okrivljenima se na teret stavlja da su 20. februara u Ulici Laze Telečkog, ispred ugostiteljskog objekta Lazin sokak, prebili više ljudi. Teške telesne povrede zadobio je D. M, koga su pokušali da ubiju L. M, B. D. i N. B, dok je B. D. pokušao da liši života D. M, N. Š. i P. M, zadajući im oštrim predmetom ubodne rane u predelima tela u kojima se nalazi više vitalnih organa.

Brutalna tuča dogodila se oko 18 časova, a na snimku prebijanja trojice mladića koji se pojavio na društvenim mrežama se vidi kako nekoliko momaka napada mladiće koji izlaze iz lokala.

Video: 30 sekundi batina u Kragujevcu: Trojka presrela momka, pa je krenulo gaženje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    14. decembar 2021 | 10:36

    Kakav sud kad nema vajde nego uhvatiti te nasinike prebiti im ruke i noge....i glavu pa da vidimo za sledeci put

  • SRB

    14. decembar 2021 | 10:35

    Ovaj sto se vraca da skoci i sutne jos jednom treba da robija 40 godina bez sudjenja, ostali sto su ga sutnuli u glavu bat jednom po 15 godina, nece vise biti ovoga ako se tako osude! Svako ko posle njih uradi ovako nesto treba da dobije jos vecu kaznu zatvora uz veliku ostetu porodici kojoj je naneo zlo, tugu, i neizvesnost! Kamere su svuda, lako se iztrzi sve! Stop nasilju, parovima i staletama, lopovima i kvazi krimosima, ode nam omladina ispod 60 IQ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA