≫ 

"On nije nasilnik, nisu bili u sukobu": Brat osumnjičenog Nišlije u šoku zbog krvavog napada

Imali su stabilan odnos, nisu imali razmirice, nisu se sukobljavali, brat nije bio nasilan, niti ona. Ne znam šta se dogodilo i zbog čega, kaže brat osumnjičenog za pokušaj ubistva

  • 6

Goran N. brat Jovana N. (40), koji se tereti da je u prepodnevnim časovima u svom domu u Nišu oštrim predmetom napao svoju dugogodišnju parnerku Svetlanu S. (62), a potom pokušao sebi da oduzme život, kaže da je jutros oko 6 časova napustio kuću i da ništa nije slutilo na tragediju.

Goran kaže da su Jovan i Svetlana bili u emotivnoj vezi više od dve godine, i da nisu imali sukobe.

- Ne znam šta se desilo. Bio sam kao i svakog jutra, na pijaci, nisam bio kod kuće. Imali su stabilan odnos, nisu imali razmirice, nisu se sukobljavali, brat nije bio nasilan, niti ona. Ne znam šta se dogodilo i zbog čega - rekao je Goran, koji je i dalje u šoku zbog svega što se dogodilo.

On ističe i da je Svetlana jedno vreme živela u kući u kojoj se dogodio zločin.

- Jedno vreme jeste živela tu, ali imaju jedan stan u centru. Imali su radnju za venčanice i opreme za svadbe - rekao je Goran.

Tvrdi da između nje i njegovog brata Jovana nije bilo većih sukoba, te da Jovan nije konzumirao alkohol.

- On je sportski tip, trenirao je, nije ni pušio. Nikad alkohol i drogu nije koristio. Nije ni ona koristila - rekao je Goran.

Policija je na licu mesta i vrši uviđaj, a očevici su za naš portal svedočili o stravičnim prizorima koje su ugledali.

- Video sam muškarca kako želi sebe da prekolje. Žena je bila sva krvava. Užasno je bilo - rekao je za Telegarf.rs jedan od očevidaca.

Žena koja je priskočila povređenoj Svetlani u pomoć, kaže da je imala posekotine po vratu i da je krv šikljala na sve strane.

- Čula sam zapomaganje, vrištanje da se zove policija... Istrčala sam... Komšinica je već bila pritrčala ženi i stavila svoju trenerku oko vrata, i peškir, krv je šikljala - priča nam žena.

- Malo smo joj glavu podigli i nismo je dalje pipali jer je previše krvi išlo, čekali smo hitnu - kaže ona za Telegraf.rs.

Svetlana je u napadu zadobila posekotine vrata, baš kao i Jovan. Kako saznajemo, oni nisu životno ugroženi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA