≫ 

"Spusti ti pištolj! Šta ćemo sad?!": Ovako je došlo do smrtnosnog obračuna sa policijom na Karaburmi

Kako se nezvanično navodi, policija mu je vikula: "Spusti oružje!", na šta im je on rekao:"Spusti ti svoje! Šta ćemo sad?!"

  • 4
Pucnjava Karaburma ubijen razbojnik Foto: Telegraf.rs, Mup RS

M.M. (64) koji je izvršio razbojništvo na benzinskoj pumpi u Mirijevskom bulevaru uz upotrebu vatrenog oružja, pištolja marke "M 70", a koga su policijski službenici PS Zvezdara sustigli sinoć oko 21:35 u Ulici Salvadora Aljendea na Paliluli i upucali sa tri hica nakon što se oglušio o njihova upozorenja da spusti pištolj, pre obračuna policiji je rekao da "spuste oni svoje oružje".

Kako se nezvanično navodi, policija mu je vikula: "Spusti oružje!", na šta im je on rekao:"Spusti ti svoje! Šta ćemo sad?!".

pljackas sa Karaburme Foto: MUP RS

Osumnjičeni je tom prilikom uperio pištolj prema policijskim službenicima, nakon čega su oni ispalili tri hica i usmrtili osumnjičenog.

Uviđaj su obavili dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije za Grad Beograd.

Dalji rad na ovom slučaju se nastavlja radi utvrđivanja svih okolnosti.

Video: Ubijen razbojnik na Karaburmi: Opljačkao pumpu, pa pucao na policiju koja je uzvratila vatru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA