≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Pao je u nesvest, divljački su ga udarali nogama po glavi i telu": Očevici o prebijanju veterinara Borisa

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Boris je nastradao ni kriv ni dužan, nije ni stigao da pomogne prijatelju već je od jakog udarca odmah pao na trotoar kao da ga je kap udarila, a onda su ga iako je već bio bez svesti divljački udarali nogama po glavi i telu dok policija nije stigla"

  • 10
Boris Dražić Foto: Facebook/Boris Dražić

Cela Mačva je užasnuta divljačkim prebijanjem doktora veterinarske medicine Borisa Dražića (44) dok je pokušavo da pomogne prijatelju D. M. (28) koji se branio od fizičkog napada trojice nasilnika ispred kafića u centru Bogatića.

Od udarca se srušio na trotoar, a onda su ga besomučno nogama udarali po telu i glavi. Bez svesti je hitno prebačen u šabačku bolnicu, usput je neuspešno reanimiran, a ni drugom reanimacijom u urgentnom prijemu lekari nisu uspeli da ga povrate.

Transportovan je u Urgentni centar u Beogradu gde se lekari bore da mu spasu život.

- Boris je nastradao ni kriv ni dužan. Nije ni stigao da pomogne prijatelju već je od jakog udarca odmah pao na trotoar kao da ga je kap udarila. A onda su ga iako je već bio bez svesti divljački udarali nogama po glavi i telu dok policija nije stigla - naveo je naš izvor.

Borisove kolege u Veterinarskoj stanici u Bogatiću, gde radi 11, a poslednje 2 je i direktor, u neverici su u od kada su saznale za nesrećan slučaj. Utučeni su i zabrinuti, a o Borisu govore kao dobrom čoveku koji je omiljen u kolektivu i mladom stručnjaku posvećenom poslu.

- Boris je iskren prijatelj, dobar saradnik i kolega, veliki stručnjak u svom poslu. Ovo što se njemu dogodilo je tragedija pre svega za njegovu divnu porodicu. Pogodilo je i ceo naš kolektiv, ali je tragično za celo društvo kada ni krivi ni dužni od bahatih pojedinaca nastradaju dobri ljudi kakav je Boris. Nezaštićeni smo, zar treba da ne izlazimo iz kuća da bismo bili sigurni - rekao je Zoran Petrović.

Danas popodne PU Šabac se oglasila saopštenjem u kojem je navedeno da su uhapšeni D. D. (20) i L. Đ. (18) iz Bogatića, kao i B. S. (22) iz Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično

delo teška telesna povreda. Posle saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.


(Telegraf.rs)

Video: Tuča na Banovom Brdu: Čovek ukrao nutelu, a onda je počelo davljenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    24. jul 2023 | 20:04

    Svako od nas moze biti Boris !!! Delikventi divljacki su tukli coveka, za koga svi u sredini u kojoj je ziveo i radio imaju reci hvale!!! Problem je u reagovanju na ovakvo ponasanje, koje mora da se osuditi! Zbog nas, nase dece i bezbednosti. Dileri droge koji deci prodaju narkotike u Osnovnoj skoli u Bogaticu su smrtno ugrozili omiljenog mestanina Bogatic.

  • Aca

    24. jul 2023 | 16:59

    Posmatrajuci ovaj slucaj,da li bi bilo posteno da je covek imao legalno oruzije kod sebe da se zastiti od nasilnika? Naravno da da. Ovako je u komi,mozda nece preziveti a mozda i ostanu teske posledice. Nasilnici malo u zatvor pa na slobodu. Je l mu je pomogla policija,jeste ali kasno. Moracemo sami da se stitimo izgleda kako znamo i umemo.

  • Milos

    24. jul 2023 | 18:11

    Vratiti smrtnu kaznu podhitno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA