≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Horor u Nišu: Došao da ujaku čestita Novu godinu, našao ga mrtvog u kući

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rođak je odmah pozvao Hitnu pomoć ali je mediinska ekipa mogla samo da konstatuje smrt

  • 6
Policijski uviđaj Foto: Milena Đorđević

Nišlija star 63 godine zatečen je mrtav u svojoj porodičnoj kući u naselju Donja Vrežina. Kako saznajemo, njegovo telo pronašao je sestrić koji je došao da mu čestita Novu godinu.

- Šezdesettrogodišnjak je poslednji put viđen 30. decembra. Rođaci su ga zvali da mu čestitaju praznik a kako se on nije odazivao na pozive, sestrić je došao da ga obiđe. Nažalost, zatekao je njegovo beživotno telo – navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Rođak je odmah pozvao Hitnu pomoć ali je mediinska ekipa mogla samo da konstatuje smrt. Obaveštena je policija, njihova patrola je odmah stigla u kuću u kojoj je zatečen leš i obavila uviđaj. Ustanovljeno je da nema nikakvih okolnosti koje bi ukazivale da je muškarčeva smrt nastupila usled krivičnog dela.

Policija je o ovom događaju obavestila Više javno tužilaštvo u Nišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RV

    2. januar 2024 | 13:30

    Može li meni neko objasniti kakav je ovo horor? Stariji čovek živeo sam u kući i umro prirodnom smrću, našao ga mrtvog sestrić i to je to.

  • Djordje božić

    2. januar 2024 | 13:38

    Au kakav horor strašno.. bože me sačuvaj umro čovek prirodnom smrću i odma se objavljuje vest kao da je ubijen i iseckan na komade.. dajte bre pustite nas malo da čitamo nešto lepo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA