OVAKO JE NEKADA BILO: Saša Vidić - Karleuša je modna ikona! (VIDEO)

Vidić je davno hvalio Karleušu, koja je za njega predstavljala simbol mode, a danas je na sva usta pljuje

  • 9

VEROVALI ILI NE! Kreator Saša Vidić i Jelena Karleuša nekada su bili u velikoj ljubavi. Naime, Vidić je gostovao sa Karleušom i Darom Bubamarom u emisiji Tanje Vojtehovski "1 pa 3" i tom prilikom je maksimalno nahvalio pevačicu. Saša je tada izjavio da je Jelena modna ikona, a danas je pljuje na svakom koraku.

- Da li si svesna da si najveća modna ikona ovog grada? - pitao je Vidić Karleušu, koja je glumila iznenađenost.

- Ljudi koji slušaju ili ne slušaju tu vrstu muzike, uvek će da kažu da Jelena izgleda dobro, i privatno i na sceni. I Jelena stvarno vredi za nekog ko predstavlja, al' bukvalno modnu ikonu ovog grada - rekao je tada Vidić, a Dara Bubamara je dodala da se slaže sa njim.

Ipak, poznato je da su Vidić i JK u svađi od 2010. godine, kada je kreator prvi put isprozivao pevačicu na svom Fejsbuku. Od tada ne prestaju da se prepucavaju po medijima, a vi pogledajte kako je to izgledalo pre nekoliko godina.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Franny

    20. septembar 2013 | 18:51

    sada je jako moderno pljuvanje Karleuše,ne čudim se kad to neko radi zarad komadićka medijskog prostora do kog se pljuvanjem Jelene vrlo lako dolazi. samo oni koji su jaki i samopouzdani usude se da ju hvale,odnosno da govore istinu o njoj.

  • DDD!

    20. septembar 2013 | 18:44

    Nista nije slagao..

  • Diddier

    20. septembar 2013 | 21:12

    hvalio bi on nju i danas da sme. ali ne sme. kao da se to ne zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA