Jezivi detalji zločina kod Kutine: Ćerka pronašla majčino oproštajno pismo, sumnja se da je udavljena, pa spaljena (VIDEO)

- Nekad su vikali jedno na drugo, ali nisam znala da će doći do ovoga - kaže komšinica

  • 0

U vatrenoj stihiji u Marinom selu nadomak Kutine izgorela je pomoćna dvorišna prostorija porodične kuće i u njoj pronađen leš Marije L. (49). Sumnja se da je žena najpre udavljena, a potom i zapaljena da bi se prikrili tragovi zločina. Jedna od ćerki pronašla je oproštajno pismo na bunaru u dvorištu.

Užas u Hrvatskoj: Muž zapalio suprugu koja mu je rodila šestoro dece. Od jadne žene nije ostalo ništa (VIDEO)

Sumnja se na Marijinog ljubomornog supruga Željka za kojim policija još traga.

Par je imao šestoro dece, a Marija i ćerku iz prvog braka.

- Neki rade u Nemačkoj, neki u Kutini. Jedna ćerka radi u prodavnici u Antunovcu, a jedna ide u srednju školu u Kutini. Ima četiri sina i dve ćerke sa Željkom, a jednu ćereku. Kao i svaka porodica, jedanput dobro, drugi put loše. Nekad viču jedno na drugo, ali nisam znala da će doći do ovoga - kaže komšinica za Jutarnji list.

Čim su stanovnici Marina Sela videli dim, zvali su vatrogasce. Da sve bude još gore, u objektu su se nalazile i plinske boce.

Nakon što je vatra ugašena jedan član lokalnog vatrogasnog društva ušao je u šupu. Izašao je bled i rekao: "Mama je mrtva. Nije se ugušila od dima. Ona je zadavljena".

Dok su pucali crepovi, dotrčala je Marijina vanbračna ćerka koja živi na kraju sela. Ušla je u dvorište i kraj bunara našla ceduljicu i povikala: "Mama je unutra. Sigurno ju je on ubio".

Bračni par su komšije poslednji put videle u utorak rano ujutro.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA