≫ 

Migrant sakriven u autobusu pokušao da uđe u Hrvatsku: Vozač ga otkrio, izvukao i istukao, pa mu rekao "beži" (VIDEO)

Muškarac mu je odgovorio: "Pliz", na šta mu je vozač viknuo: "Šta pliz" i nekoliko puta zamahnuo rukom kao da će ga opet udariti

  • 6

Jedan migrant je iz Bosne i Hercegovine pokušao da uđe u Hrvatsku preko graničnog prelaza Velika Kladuša tako što se uvukao pod autobus.

- Približavali smo se graničnom prelazu. Pre njega kratko smo se zaustavili. Dok smo stajali, jedan meštanin je vozaču rekao: "Neko vam se uvukao pod autobus" - ispričao je jedan od svedoka, a prenose 24sata.hr.

Vozači i putnici su neko vreme tražili skrivenog muškarca ispod autobusa. Kad su ga pronašli, izvukli su ga na put. Vozač ga je udario i psovao ga, prenosi 24sata.hr.

Muškarac mu je odgovorio: "Pliz", na šta mu je vozač viknuo: "Šta pliz" i nekoliko puta zamahnuo rukom kao da će ga opet udariti, ali je od toga odustao.

U besu ga je povukao za kapuljaču na jakni. Ubrzo su se u sukob umešali ostali, podigli muškarca s zemlje i pomerili ga od ljutitog vozača, a on ga je uz povik "beži" i još psovki udario nogom u zadnjicu.

Pretpostavlja se da je reč o migrantu od oko 20 godina. Meštani su rekli da ih na području Velike Kladuše ima do 7.000 i da ovakvi pokušaji nisu retkost, pišu 24sata.hr.

Kako je naveo ovaj mediji, niko nije pozvao policiju.

Da li ste videli priču o čoveku koji je od malog migranta na ulici napravio NBA zvezdu?!

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    19. oktobar 2018 | 19:39

    Nije se zavlačio ispod autobusa zato što je hteo nego ga je muka naterala. Da sam vozač pustio bi ga da pređe. Mi Srbi smo moralniji od komšija.

  • goran

    19. oktobar 2018 | 18:32

    Vratiće se ovaj mali uskoro i osvetiće se za ove šamare.

  • Cika Velja

    19. oktobar 2018 | 20:53

    Ne odobravam fizicki obracun,ali sofera morate razumeti...sta da je ubio ovog jadnika? I da ga ne osude,opet je ubio dete,a sa tim se covek ne miri?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA