≫ 

Nezapamćena, filmska potera u Zadru: Vozač "bmw"-a divljao ulicama, hteo da pregazi policajca. Kada su mu pucali u gume, dao je gas!

Policajci su prišli vozilu, izdali zapovest vozaču da otvori vrata i izađe, nakon čega se vozač oglušio o više izdatih zapovesti i pokrenuo vozilo, pri čemu je prvo udario u susedno parkirano vozilo, a potom nastavio vožnju

  • 3

Protekle večeri u Zadru se dogodila prava filmska potera nakon što je vozač "bmw-a" napravio nekoliko prekršaja ali je na kraju ipak uspeo da umakne policiji.

U utorak uveče od 21 sat u jednoj ulici u Zadru nepoznati vozač na benzinskoj stanici natočio je gorivo nakon čega se udaljio vozilom marke "bmw". Ubrzo nakon toga oko 21.50 sati prijavljeno je da je nepoznata osoba provalila u skladište radnje. Postupajući po navedenim dojavama, policijski službenici posle 23 sata u neposrednoj blizini prodavnice u Zadru uočili su parkirano vozilo marke "bmw".

Policajci su prišli vozilu, izdali zapovest vozaču da otvori vrata i izađe, nakon čega se vozač oglušio o više izdatih zapovesti i pokrenuo vozilo, pri čemu je prvo udario u susedno parkirano vozilo, a potom nastavio vožnju.

Krećući se vozilom, krenuo je prema policijskom službeniku koji je izbegao udarac automobila tako da je skočio preko zida, a vozač je udario u zid i nastavio vožnju.

- Kako se vozač uprkos upozorenjima i dalje nije zaustavljao, policijski službenici upotrebili su vatreno oružje, pucajući u pneumatike vozila, međutim vozač je i dalje nastavio vožnju do gradskog predela Melada, gde je napustio oštećeno vozilo i udaljio se u nepoznatom pravcu - istakli su iz zadarske policije.

U toku je kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg se vrši uviđaj na mestu događaja i traje intenzivna potraga za vozačem.

VIDEO: Akcija koje nema ni na filmu

(Telegraf.rs/Vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA