≫ 

ISPRAVKA: Nema dokaza da je Davor Dragičević zatražio politički azil u Austriji

Dragičević se od 31. decembra nalazi u bekstvu, a 7. januara oglasio se video-porukom sa nepoznate lokacije

  • 55

Davor Dragičević, otac tragično nastradalog mladića Davida, zatražio je politički azil u Austriji, naveo je portal Infosrpska pozivajući se na bezbednosne izvore, ali ne postoji informacija da li je autor članka pokušao dobiti zvanični komentar institucija iz Austrije.

Dragičević se od 31. decembra nalazi u bekstvu, a 7. januara oglasio se video-porukom sa nepoznate lokacije.

Policijska uprava Banjaluka pokrenula je 31. decembra prošle godine potragu za šest lica zbog nereda počinjenih nakon protestnog okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci koja je održana u organizaciji grupe “Pravda za Davida”.

Policija je nakon nereda uhapsila nekoliko lica, dok su neki od izgrednika pobegli, a među onima koji su izbegli hapšenje je i Davor Dragičević.

Portal Infosrpska takođe prenosi, pozivajući se na diplomatske izvore, da se Davor Dragičević jedno vreme krio u Ambasadi Velike Britanije u BiH, koja se 1. januara oglasila saopštenjem u kojem tvrdi da se on ne nalazi u toj ambasadi.

Napomena: Portal Telegraf.rs preneo je pisanje portala Infosrpska da je "Davor Dragičević, otac tragično nastradalog mladića Davida, zatražio politički azil u Austriji". Međutim, kako za takve tvrdnje nema nikakvih dokaza niti je naveden bilo koji kredibilni izvor koji bi potvrdio tu priču, naš članak je ispravljen.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    13. januar 2019 | 12:01

    Moram da prokomentarisem najodvratniji komentar od svih ovde, a glasi: "Ahahahaha koja smejurija. Pa sta bi davore, ti sa trga ne ides dok oni ne priznaju? Ako ne priznaju otkrices sam!? I na kraju nikom nista, sto nisi izneo imena ubica kojima pretis mesecima? Nista... trebao si malog da vaspitavas kad je bilo vreme da ne postane narkoman i lopov a ne sada da protestvujes... sad je kasno. I majka sad ima vremena za protesta, a za davida nije imala vremena kad je trebalo. Ostavila ga zbog drugog muskarca!" Kao prvo - FUJ. Kakav neko mora da bude da bi ovako nesto javno napisao. Kao drugo: Kako Vi znate kako je covek sina vaspitao? Bili ste prisutni? Kao trece: Kako znate da majka nije imala vremena za sina? Bili ste tamo? Kao cetvrto: Cak znate sta se u njihovom braku desavalo i zasto su se razveli? Mozete li sve ove navode da potkrepite cinjenicama/dokazima? Kao peto: Nazivate momka narkomanom i lopovom? Imate li dokaze? Videli ste ga kako krade ili se drogira? Boze sacuvaj, ali ovo je stvarno bolesno. Ne moze normalna osoba ovako da prica... A to sto govorite kako je zena otisla drugom - mora da je Vasa otisla od Vas ili se bojite da ce to uciniti? Sve u svemu, ako neku osobu u zivotu ne bih volela da upoznam, onda ste to vi.

  • RS

    12. januar 2019 | 12:14

    Napravi čovek pometnju i totalni haos i sad hoće da beži!Nije vam uspeo plan da srušite REPUBLIKU SRPSKU i sad nikom ništa.Moraćete svi da odgovarate i da položite račune za pokušaj puča.ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA,ŽIVELA SRBIJA!!!

  • BB

    12. januar 2019 | 12:16

    šPijun koji trguje nesrećnim slučajem! Kakav je dosije njegovog sina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA