Oglasio se Zadranin o obračunu sa Daruvarcem u tržnom centru: Nazvao me je jazavcem, zalio pićem, pa tukao

Do tuče je došlo usred najvećeg zadarskog šoping centra, a nakon svega Daruvarac je zatražio lekarsku pomoć

  • 1

Darko Kovačević Daruvarac, koji čeka pravosnažnost presude i odsluženje petogodišnje zatvorske kazne za brutalno premlaćivanje tinejdžerke pre godinu dana u Zadru, juče je učestvovao u tuči.

Do tuče je došlo usred najvećeg zadarskog šoping centra, a nakon svega Daruvarac je zatražio lekarsku pomoć.

Zadarskom.hr se u međuvremenu javio muškarac koji je učestvovao u obračunu s Daruvarcem i Daruvarčevim prijateljem. Kako je ispričao, Kovačević i njegov prijatelj su ga napali.

REKAO MI JE: "ŠTA JE, JAZAVČE?"

Sve je, priča, počelo na parkingu.

- "Šta je, jazavče?", rekao mi je Daruvarac iz belog Mercedesa ATM nemačkih tablica pre nego što je počeo incident koji je kulminirao ispred prodavnice u tržnom centru - govori 35-godišnji Zadranin Ivan Basa.

Daruvarca je, dodaje, prepoznao na parkingu, na suvozačevom mestu Mercedesa.

- Prišao sam da vidim da li je to on, a nakon što me video i nazvao jazavcem, odvratio sam mu šta je p**ko, nakon čega me zalio pićem iz limenke po licu. Situacija je bila preteća pa sam uzeo dva kamena, a i izvadio sam nožić, legalni, dug četiri prsta, malo nazubljen. Hteo sam da ih uplašim, ali on i prijatelj su me počeli gađati kamenjem pa sam pobegao u tržni centar. Krenuli su za mnom, a ja sam se sapleo i pao - rekao je 35-godišnjak koji se, kaže, s Daruvarcem nije nikada lično upoznao, ali ga je prethodno javno prozivao jer je bliski prijatelj porodice 18-godišnje Zadranke zbog čijeg je premlaćivanja Kovačević nepravosnažno osuđen na pet godina zatvora.

Darko Kovačević-Daruvarac Daruvarac je prošle godine pretukao devojku Foto: Facebook/Darko Kovačević-Daruvarac

"KADA SAM PAO, DARUVARAC ME UDARIO VIŠE PUTA NOGOM"

- Kada sam pao, Daruvarac me udario više puta nogom u glavu. Krenuo mi je uzeti nož i tako se sam isekao. Ovaj drugi koji je bio s njim ima 130 kilograma, on me gnječio i davio. Nisam mogao disati, da nije bilo drugih ljudi, izgubio bih svest. U jednom sam mu trenutku čak rekao da me okrene na bok da mogu uhvatiti vazduh, ali nije me hteo pustiti - rekao je on.

Kaže kako je situacija postala kritična, da se okupilo dosta ljudi koji su počeli zvati policiju. Kada je to Daruvarac video, priča dalje, i on je krenuo učiniti isto, ali nije znao na koji broj. Basa tvrdi da mu je on rekao da zove broj 112.

ZAVRŠIO U BOLNICI

Basa je nakon incidenta priveden zajedno s Kovačevićem i Igorom Babićem u zadarsku policiju.

Pre toga je zbog jakih bolova u glavi zatražio i lekarsku pomoć u zadarskoj Opštoj bolnici, gde je prevezen i Daruvarac koji je u obračunu posekao šaku.

- Zna on ko sam ja, zato me i napao. On je pretukao tu jadnu curu, a ja sam stao u njenu odbranu. Prozivao sam ga i na društvenim mrežama. Mislim da je odavno trebao biti u zatvoru, ali očigledno je da u ovoj državi ništa ne funkcioniše kako treba. Postalo je neizdrživo, a pitanje je šta će se sve zbog ove situacije još dogoditi. Postalo je opasno - tvrdi Basa.

NE VERUJE DA ĆE DARUVARAC SNOSITI POSLEDICE

Dodao je kako stoji iza svega što se dogodilo, ali da ne veruje da će Kovačević za to snositi i posledice.

- Njemu je odmah došao advokat i sve je brzo sredio. Ja još čekam u bolnici na Hitnom prijemu da mi izvade krv, a i nisu baš bili prijatni prema meni. On je bolje prošao. Videćemo šta će na kraju biti - rekao je nakon što je odlučio javno da reaguje zbog kontradiktornih medijskih napisa, piše Zadarski.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙉🙉🙉

    6. jun 2019 | 09:50

    Pa,kako bas tebe?Nego to mu pajtosi,platio im da bi glumio zrtvu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA