• 0

Njena ruka u njegovoj: U Nacionalnom parku Krka utopili se studentkinja i stariji muškarac

Navodno je reč o Koreancima koji su u Nacionalni park stigli rent-a-karom

  • 0

Utopljenici čija su tela juče pronađena u Nacionalnom parku Krka su stariji muškarac i mlađa ženska osoba, navodi policija. U toku je postupak identifikacije, a ni obdukcija još nije završena tako da se još ne zna ni uzrok smrti.

Tokom uviđaja policija je pronašla predmete i isprave koji bi mogli da upućuju na identitet, ali ipak policija nema ništa službeno.

KOREANCI?

Morski.hr piše kako se radi o Koreancima koji su u Nacionalni park stigli rent-a-karom.

- U šumici kod vodopada pronašli su njihove stvari, njen indeks, koji pokazuje da je devojka 1998. godište. Pronašli su i njihove ulaznice za Krku koje su im izdate u subotu u 13.20 h. Tela su im pronađena na 20 cm jedno od drugoga. Njegova dokumenta nisu pronađena, pa je moguće da su ostali u automobilu na parkingu.

TELA PRONAĐENA NA DUBINI OD 3 METRA

Podsetimo, juče su na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka na dubini od tri metra pronađena beživotna tela žene i muškarca. Policija je u 15.38 primila dojavu čuvara iz Nacionalnog parka Krka da su se na dubini od tri metra utopile dve osobe. Čuvara su, prema dostupnim informacijama, o tragediji obavestili posetioci Nacionalnog parka.

Kako je javio portal Morski.hr, tela je pronašla osoba koja je na tom području ronila s maskom.

- Bili su na rečnom dnu i držali su ruku u ruci. Zasad nije poznato kad su se utopili - doznaje portal Morski.hr od posetilaca Nacionalnog parka Krka.

Navodno se radi o turistima iz Azije, ali u kakvom su odnosu bili, jesu li putovali sami ili u grupi, zasad nije otkriveno.

(Telegraf.rs / Izvor: Index)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima