• 0

U Laninom telefonu pronađena jeziva fotografija: Slikano mesto na kom je Mostarka pronađena mrtva

Telefon bi, nadaju se istražioci, trebao sadržati i druge vredne podatke podatke o poslednjim danima nesretne Mostarke, pozivima, porukama...

  • 0

IT stručnjaci u Nemačkoj uspeli su otključati telefon Lane Bijedić, devojke koja je mrtva pronađena u reci Studenčici kod Ljubuškog 6. septembra. U narednih skoro mesec i po potraga za počionicem ubistva punila je medijski prostor, a veštačenje telefona trebalo bi doneti odlučujući preokret.

Telefon nesretne devojke vraćen je u Sarajevo, a analiziraju ga istražioci Federalne uprave policije (FUP). Kako saznaje Klix.ba, na telefonu je pronađena fotografija napravljena s vijadukta na auto-putu, ispod kojeg je telo Lane Bijedić pronađeno.

Neverovatno i zastrašujuće je da je fotografisano baš ono mesto na kojem je ribar te kobne nedelje pronašao nepomično telo 19-godišnje Mostarke i nesuđene studentkinje građevine.

Od ranije se zna da je devojka u svom neobjašnjivom i misterioznom kretanju tog dana viđena i na samom vijaduktu Studenci, kao i na putu do tog mesta od Autobuske stanice u Čapljini, na koju se dovezla iz Mostara.

Telefon bi, nadaju se istražioci, trebao sadržavati i druge vredne podatke podatke o poslednjim danima nesretne Mostarke, pozivima, porukama...

Pripadnici MUP-a i Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona poslednjih sedmica ispitali su na desetine i stotine osoba te pregledali nebrojene sate snimaka nadzornih kamera oko Čapljine.

Lana Bijedić četiri dana nakon smrti ispraćena je iz Mostara za Beograd, gde je potom kremirana.

Video: Da li biste pristali da vas ovaj zvuk probudi u 3 ujutru kada je dete u Srbiji nestalo?

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima