≫ 

Emotivni susret: Vojnik Oružanih snaga BiH vratio se iz Avganistana i iznenadio svoju ćerku

Pripadnici pešadijske jedinice Oružanih snaga Bosne i Hercegovine vratili su se juče iz misije "Odlučna podrška" Avganistan

  • 38
Ćerka i otac Printscreen/Klix.ba

Za porodice vojnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine 3. januar bio je važan dan. Nakon sedam meseci mirovne misije u Avganistanu vojnici su se vratili kući svojim porodicama.

Jedan emotivni susret takvog povratka snimila je vojnikova sestra, a na sniku se vidi kako devojčica otvara vrata svome ocu i trči mu u zagrljaj.

Vojnik OS BiH Rasim Salihagić prvi put je bio odvojen od kćerke sedam meseci.

- Najteže mu je palo što je bio odvojen od nje pa iako su svaki dan bili u kontaktu ništa nije moglo zameniti njen topli zagrljaj. Snimak je još jedan dokaz neizmerne ljubavi između oca i kćerke - rekla je vojnikova sestra za Klix.ba.

Pripadnici pešadijske jedinice Oružanih snaga Bosne i Hercegovine vratili su se juče iz misije "Odlučna podrška" Avganistan.

Ova jedinica Oružanih snaga BiH svoju misiju realizovala je u skladu sa Odlukom Predsedništva Bosne i Hercegovine, u sastavu Oružanih snaga SAD-a, Koalicionih snaga u Islamskoj Republici Avganistan.

Video: Vojnike posle demonstracija pretvorili u - čistačice

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    4. januar 2020 | 22:13

    Ejjjj zasto ovo nas zanima,mudzahedin se vratio iz rata i to je kod nas vest!!!Ljudi okrenimo se nama i nasim problemima

  • JO

    4. januar 2020 | 23:09

    Vratio se sa obuke.

  • Wien

    4. januar 2020 | 22:29

    Hoce u NATO svim silama pa neka onda za njih i ratuju po svijetu...lijepo je da se vratio ziv djetetu ali sam je izabrao NATO a ne svoje dijete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA