Nema mira u Zagrebu: Još dve osobe primljene u bolnicu zbog sumnje na koronavirus?

Hrvatski mediji nisu uspeli da dođu do potvrde informacija

  • 3
Korona virus, Koronavirus Foto: Tanjug/AP

Posle informacije da dvojica mladića koji su tokom dana primljeni u zagrebačku infektivnu bolnicu nemaju koronavirus, mediji su javili kako su u bolnicu primljeni muškarac i devojka za koje se sumnja da bi mogli biti zaraženi.

Naime, Večernji list je objavio kako je devojka koja je boravila u Kini primljena u bolnicu te da ima simptome viroze. RTL je objavio kako je u bolnicu večeras primljen i muškarac koji je testiran te da će rezultati testiranja na korona virus biti poznati sutra.

Podsetimo, u zagrebačku infektivnu bolnicu Dr. Fran Mihaljević primljena su dva muškarca sa sumnjom na korona virus.

Ministar zdravlja Vili Beroš je rekao da zasad nemaju ozbiljnijih zdravstvenih problema.

- Jedan je bio u Kini proteklih mesec dana, tamo je imao nekakvu virusnu upalu i ozdravio je. Vratio se i opet počeo da kašlje. Drugi je Kinez koji je došao iz Belgije, a čija je mama bila u Kini. Ona je zdrava, a on sad ima nekakvu virozu. Njihovi simptomi ne moraju ništa da znače, ali teoretski sve je moguće. Ne treba dizati paniku - poručio je ministar.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dijana

    9. februar 2020 | 01:08

    Nije vise zanimljivo

  • Aca

    9. februar 2020 | 07:32

    Kodiran virus na kineski dnk. Nemojte se zamlacivati vise... Od tzv korona virusa umiru samo kinezi. ... i nemojte pisati o amerikancima ili japancima ili francuzima svi ti njihovi drzavljani su u stvari kinezi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA