≫ 

Napustili teritoriju Opštine Tuzi i boravili u Podgorici: Policija ih zatekla u marketu

O događajima je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu koji je naložio da se lica upozore i isprate na adresu stanovanja, te da se protiv njih podnesu krivične prijave

  • 4
Tuzi, Crna Gora, Korona virus, koronavirus Foto: Vijesti

Policija u Podgorici podnela je dve krivične prijave protiv četiri lica koja su uprkos zabrani putničkog međugradskog saobraćaja napustila teritoriju Opštine Tuzi i boravila u Podgorici, prenose Vijesti.

Policija je u jednom marketu u Podgorici u naselju Konik zatekla D.G. i V.G. koja su prekšila meru zabrane putničkog međugradskog saobraćaja i napustila Opštinu Tuzi.

- Osim toga, dva lica sa prebivalištem u Tuzima, A.Lj. i V.Lj, su zatečena u Podgorici u naselju Zeta u jednom marketu. Oni su prekršili meru zabrane putničkog međugradskog saobraćaja - saopšteno je iz Uprave policije.

O događajima je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu koji je naložio da se lica upozore i isprate na adresu stanovanja, te da se protiv njih podnesu krivične prijave zbog sumnje da su počinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Video: U Crnoj Gori potvrđeni prvi slučajevi korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja

    25. mart 2020 | 20:06

    Uhapsite!!!

  • ime

    26. mart 2020 | 00:02

    Kako npr kad se neko vodi na jednoj adresi, a godinama zivi na drugoj, u iznajmljenom stanu npr? Meni je u lk adresa kod roditelja iako sad imam svoj stan gde su prijavljeni zena i deca.. ja to nikad nisam odradio, svakako sam planirao kad mi isteknu dokumenta. Kako mogu takve stvari da kontrolisu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA