≫ 

Policijska potera za zaraženim pacijentom: Pobegao sa klinike u Banjaluci i zbrisao kući

Policija je brzo uspela da locira odbeglog pacijenta i da ga vrati na kliniku

  • 4
Policija, republika srpska, police Republic Srpska Foto: AFP/Profimedia

Nakon dojave o bekstvu zaraženog pacijenta sa Klinike za infektivne bolesti, policija u Banjaluci uspela je da locira begunca i to u njegovom stanu.

D. D. koji je zaražen korona virusom je, naime, danas oko 10 časova pobegao sa klinike, a policiji je slučaj prijavio dispečer Službe hitne pomoći. Policija je odmah krenula u poteru za beguncem i ubrzo ga locirala na adresi stanovanja i vratila ga na kliniku.

- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, locirali su D.D. iz Banjaluke, kod kojeg je utvrđen korona virus, a koji je prethodno pobegao sa Klinike za infektivne bolesti koja je smeštena u ulici Jovana Dučića – saopšteno je iz PU Banjaluka.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva, koji se izjasnio da se radi o krivičnim delima prenošenje zarazne bolesti i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, pa će protiv D.D. biti dostavljen izveštaj u redovnoj proceduri.

Video: Devojka (26) zaražena korona virusom pobegla iz bolnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    12. maj 2020 | 17:01

    Pa sta ce u bolnici kad ih tamo lece sa paracetamolom koji moze piti i u svojoj kuci i plus kao dodatno kuvati sebi neki caj i pojesti sta mu odgovora, posto u bolnicama im niko i ne prilazi i prepusteni su sami sebi.

  • Dule

    12. maj 2020 | 18:02

    Video Čovek da je to Cirkus !

  • Dragica 56

    12. maj 2020 | 18:07

    Gladan Čovijek mora biježati ! Kad si Gladan nisi svoj ,,SNICKERS "🍫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA