Drama u Dubrovniku: Muškarac pokušao silom da odvuče dete iz parka, majka u šoku

Iz PU Dubrovačko-neretvanske potvrdili su da je 45-godišnjak uhapšen i zadržan u pritvoru

  • 0
Otmica, otet čovek, ubistvo Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Shutterstock

Majka 14 godišnje devojčice sinoć je na društvenoj mreži objavila kako je njenu ćerku, iza 21 sat u parku na Batali u Dubrovniku pokušao u svoj stan da odvede 45-godišnji muškarac. Brzom reakcijom prijatelja devojčice pozvana je policija, a muškarac je uhapšen i odveden u PU Dubrovačko-neretvansku, piše Dubrovački vjesnik.

Iz PU Dubrovačko-neretvanske potvrdili su da je 45-godišnjak s adresom u Metkoviću uhapšen i zadržan u pritvoru, a kriminalistička obrada je u toku.

Nakon ovog incidenta, svi su još u šoku, potvrdila je majka devojčice portalu Dubrovniknet.

- Sinoć sam bila u potpunom šoku, kao i moja ćerka i celo njeno društvo vršnjaka s kojima je bila u Parku na Batali, a jutros se pitam - je li moguće da se ovakve stvari događaju u Dubrovniku? I to oko 21 sat naveče, na javnom prostoru koji se ne nalazi u nekom zabačenom delu grada, nego na veoma prometnom i dostupnom mestu - rekla je zabrinuta majka.

Ona veruje da je napadač neko vreme posmatrao decu.

- On je njih verovatno posmatrao i iskoristio je trenutak kada su se njih dve odvojile od grupe u kojoj je bilo više dečaka. Prišao je mojoj ćerki i rekao kako je ona najlepša i da pođe s njim do njegovog stana u blizini na kratko. Ona je to odbijala, a onda je počeo da je vuče za ruku. Na svu sreću to su videli njeni prijatelji i deca su sjajno reagovala, branila su je, a onda pozvala policiju koja je zbilja došla veoma brzo - ispričala je majka.

Dodaje kako je njena ćerka sve to užasno teško podnela.

- Mene hvata panika šta će se dogoditi ukoliko moja ćerka tu osobu ponovno sretne na ulici, jer je ovo što je sinoć proživela poput noćne more - kaže majka.

Video: Narkoman u parku pokušao da otme dete iz naručja oca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA