Napeto na sednici skupštine na Cetinju: Bacaju poslovnike i flaše, Bečić udaljava sa sednice

Predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić izrekao je meru udaljavanja poslaniku Liberalne partije Andriji Popoviću nakon što je bacio poslovnik i srušio drugom poslaniku flašu sa vodom

  • 1
Sednica na Cetinju Printscreen/Vijesti

Na Cetinju se danas održava prvi premijerski sat u novom skupštinskom sazivu. Osim premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, tu su i ministri ekonomskog razvoja Jakov Milatović, javne uprava digitalnog društva i medija Tamara Srzentić i poljoprivrede Aleksandar Stijović.

Krivokapić bi trebalo danas, prvi put otkad je izabran na funkciju premijera, u parlamentu da odgovara na pitanja predstavnika poslaničkih klubova. Međutim, već na samom početku sednice je došlo do problema.

Kako prenose Vijesti, predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić izrekao je meru udaljavanja poslaniku Liberalne partije (LP) Andriji Popoviću nakon što je bacio poslovnik i srušio poslaniku Socijaldemokrata (SD) Ivanu Brajoviću flašu sa vodom.

Popović je rekao da moraju da ga iznesu, a potom je Bečić dao kratku pauzu.

Inače, ranije danas na Cetinju je održan protest građana uoči početka sednice. Građani koji su se okupili vređali su premijera, a letele su i flaše prema poslanicima DPS-a.

Brajović je, prema pisanju Vijesti, prišao da pozdravi okupljene, ali su ga oni povicima oterali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    25. mart 2021 | 14:08

    I treba izglasati da se pored šiptarske zastave vijori i stara trobojka koju su građani Crne Gore prihvatili još pre 100 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA