≫ 

Pijani mladić (24) prebio muškarca (32) u Zagrebu, zatim iz kola izvukao i mačetu i napao ga

Nakon što se čovek pridigao i otišao u kafić po svoje stvari, a optuženi je, navodno, iz prtljažnika svog automobila uzeo mačetu kojom je zamahnuo prema njegovoj glavi i vratu

  • 0
Markov trg, hrvatska policija Foto: Tanjug/HINA/Damir Sencar

Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv 24-godišnjaka koga tereti da je 10. jula pokušao da ubije 32-godišnjaka mačetom ispred terase kafića u Prečkom, u Zagrebu.

Iz tužilaštva je rečeno da se mladić tereti da je u pijanom stanju verbalno napao 32-godišnjaka koga je povukao za majicu i odvukao do obližnje livade gde ga je oborio na tlo i više puta udario šakom u glavu, prenosi Index.

Nakon što se čovek pridigao i otišao u kafić po svoje stvari, a optuženi je, navodno, iz prtljažnika svog automobila uzeo mačetu kojom je zamahnuo prema njegovoj glavi i vratu.

Napadnuti 32-godišnjak je u odbrani podigao desnu ruku pri čemu ga je 24-godišnjak mačetom zakačio po podlaktici i zatim pobegao.

Zagrebačko Županijsko državno tužilaštvo tražilo je u optužnici prodžetak zadržavanja u istražnom zatvoru protiv optuženog, zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Video: Šokantan video snimak: Policajac udara dečaka sa autizmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA