Policijska akcija u Ulcinju: Uhapšeno više osoba zbog ilegalnog posedovanja oružja

Sva tri lica lišena su slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

  • 1
Hapšenje, lisice, uhapšen, policija Hapšenje/ Foto ilustracija: Shutterstock

Policijski službenici Odeljenja bezbednosti u Ulcinju su u noći između 12. i 13. avgusta su uhapsili tri osobe kod kojih su pronašli ilegalno oružje i protiv njih su podnete krivične prijave, saopštila je policija.

- Vršeći pojačanu kontrolu ugostiteljskih objekata, u jednom koji se nalazi na Bulevaru Teuta, kod lica S.H. (43) pronađen je pištolj „Tanfoglio Giuseppe“ kalibra 6,35 mm, sa okvirom i šest komada municije - saopštila je policija.

U saopštenju se dodaje da je tom prilikom, kontrolisano i lice B.K. (52) i kod njega je pronađen pištolj "CZ-P-07" kalibra 9 mm.

- Osim toga, iste večeri, policija je postupala po informaciji da se na Bulevaru Teuta ispred jedne porodične kuće čuju pucnji iz vatrenog oružja, odnosno da se šenluči, te je kontrolisala K.B. (39) kod kojeg je pronađen pištolj "M 57" kalibra 7,62 mm - saopšteno je.

Sva tri lica lišena su slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA