Glumci "Balkanske međe" uzvratili pobesnelim Britancima: "Što se nisu bunili kad su Šiptari rušili srpske crkve"

Nije neočekivano da će zapadni mediji osuditi film koji prikazuje našu istinu

Komentari

 • Tena

  Samo bih da ispravim poštovanog Bikovića. Daleko su Britanci od kolevke demokratije. Oni su bili i ostali kolevka imperijalizma i genocida. Sve svoje bogatstvo stekli su pljačkom tuđih resursa i pretvaranjem drugih u roblje. To još uvek rade, samo roblje više nije u lancima od gvožđa.

 • Tena

  Britanska propagandna mašinerija radi svoj posao. Na njih se ne vredi obazirati. Odgledala sam film. Za nekog gledaoca na bilo kom mestu na svetu ovo je samo još jedan solidno urađen akcioni film, ali nama koji smo preživeli događaje 90-tih nije ga lako gledati. Meni je iz potsvesti izvukao sve što sam duboko potiskivala u ta vremena, trudeći se da ne dozvolim da mi deca pamte traumatične događaje i da im to obeleži život. Toliko je gledanje ovog filma sve izvuklo na površinu da nisam mogla par dana da progovorim ni reč na tu temu. Razmere tragedije i nepravde koju su nam priredili svetski moćnici su nezamislive i još uvek nas ne ostavljaju na miru. A kada je o Kosmetu reč, mogu da ga otmu koliko god puta hoće, uvek će dolaziti dan kada ćemo ga vraćati. To nije samo zemlja, to je izvor naše duše.

 • Slavko

  Sutra idem da odgledan film posle ovakve kritike Britanaca siguran sam da je film odličan .

 • Djetic

  Cim hoce da cenzurisu film znate da ste rekli i prikazali istinu koja njima ne odgovara jer ne zele da svet vidi. Svaka vam cast! Film je jak!

 • Milorad Vujicic

  Citajuci ne samo ovo nego opcenito sta nam rade i serviraju zapadni pljackasi sve vise mi se svidja mali iz Severne Koreje.Trebali i mi koju supersonicnu raketu usmjeriti malo okolo pa mi sigurno bilo postenijih ponuda i razgovora.Bez sile nema suradnje samo robija.

 • Mihailović

  Treba snimiti film o proganjanju Srba uz podršku NATO u hrvatskoj i Kosovu i ubijanje Srba u izbegličkoj koloni u hrvatskoj i na Kosovu albanski teroristi uz pomoć britanskih truba pucaju na kolonu prognanih Srba, da se vidi kakvi su britanci

 • RICINUS

  Svaku političku gradjevinu koju su englezi izgradili, cigle su povezane lažima... znači od lošeg maltera gde pucaju i padaju zidovi....

 • Vosa

  Britanci su uvek bili ljige. A ruski desant na aerodrom u Pristini je bio neki Jeljcinov cirkus da bi valda dobio neki dolar od druga Klintona. Sigurno nije bio da bi nama pomogli.

  • 99% od FILMA

   @Vosa

   Gledao sam film,i deo porodice mi je sa KIM.Jedan mali deo iz filma,samo jedna scena nije bila istinita,kao sto je prikazana na filmu!Ostalo skoro sve je bilo kao sto se desilo u filmu! Da je ruska jedinica bila na aerodromu slatina tacno je!Imaju i snimci koji to potvdjuju!Na samom kraju filma,kad dolazi trupa Rusa(bataljon) i to je tacno! Kad se sastaju na aerodromu,sa pripadnicima UN,i to je tacno!Postoji i snimak gde komadant te ruske trupe,udara samar Britankom komandantu te trupe!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima