Pažnja, spojler: Najveća tajna serije "Igra prestola" je postala nebitna zbog ove urnebesne scene

"Gde su moji slonovi, čuj mene zmajevi, slonovi"

  • 2

Prva epizoda osme sezone "Igre prestola" sinoć je emitovana u Americi, a gledaoci iz Srbije imaće priliku da je gledaju tek večeras, stoga vas upozoravamo - ovaj tekst sadrži spojlere. I ne nastavljajte da ga čitate ako želite do večeras da živite u neznanju.

Prvu epizodu poslednje sezone gledalo je milijardu ljudi, navodi Daily mail. Fanovi serije su već na društvenim mrežama počeli da raspravljaju o onom što su videli, a sudeći po komentarima, najviše pažnje privukla je scena sa Sersei i slonovima koja je mnogima bila urnebesna. Zbog nje je u drugi plan palo čak i(spojleeeer) razotrkivanje najveće tajne serije - Džonovog porekla.

U sceni Juron s vođom "Zlatne čete", Harijem Striklandom, dolazi do Sersei i obaveštava je da na raspolaganju imaju 20 hiljada vojnika, 2.000 konja i - nijednog slona. Ona s tom informacijom, najblaže rečeno, nije impresionirana pošto je u sedmoj sezoni dala do znanja da želi od "Zlatne čete" upravo zbog slonova koji su, izgleda, bili bitan deo njenog borbenog plana.

Slonove spominje ponovo kasnije u epizodi, nakon što je spavala s Juronom: "Htela sam te slonove", izgovara u jednom trenutku tužno.

Njena opsesija slonovima ljudima je bila jako zabavna pa su Tviter preplavile fore s rečenicom: "Gde su moji slonovi???"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Неби

    15. april 2019 | 11:25

    Гледаоци из Србије су већ гледали, не морају да чекају вчрс. 03ч је била премијера.

  • Dzon

    15. april 2019 | 11:55

    I nije nikakav spojler poreklo Dzona jer se to zna jos iz 7sezone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA