SRBI SU MASAKRIRANI U SREBRENICI, A NE MUSLIMANI ODJEKUJE EVROPOM! Ovo je najnovija rezolucija u EU!

U tekstu Rezolucije o Srebrenici čiji je autor pripadnik fronta Emerik Šoprad ističe se da je između 1992. i 1993. godine 39 srpskih sela u blizini Srebrenice opustošeno i da su njihovi stanovnici masakrirani i deportovani

  • 57

Poslanici francuskog "Nacionalnog fronta" u Evropskom parlamentu spremili su Rezoluciju o Srebrenici kao kontru onoj čiji je autor Velika Britanija i u njoj ističu da u ovom mestu u BiH ima i mnogo srpskih žrtava o kojima svi ćute!

OVO SE ZAISTA KRIJE U REZOLUCIJI O SREBRENICI: Srbi će biti SILOVATELJI DEČAKA, Srbija u lancima, a umreće REPUBLIKA SRPSKA!

Ovaj front se bori za Evropu suverenih država i kaže da podržava predlog Francuske da EU prekine pregovore sa Srbijom, jer su, kako tvrde oni štetni po Srbe!

FRANCUZI UDARILI NAJVEĆI ŠAMAR SRBIMA: Traže da se PREKINU PREGOVORI Srbije i EU! Šokiraće vas razlog ove odluke!

Foto: Flickr/inyucho Foto: Flickr/inyucho

KOSOVO JE SRBIJA ODJEKUJE EVROPOM: Nezavisnost KiM je ISTORIJSKA GREŠKA tvrde u EU!

U tekstu Rezolucije o Srebrenici čiji je autor pripadnik fronta Emerik Šoprad ističe se da je između 1992. i 1993. godine 39 srpskih sela u blizini Srebrenice opustošeno i da su njihovi stanovnici masakrirani i deportovani, kao i da u slučaju Potočara ne postoji nikakav zvanični dokaz o planiranju masovnih egzekucija.

PUTIN SPASAVA SRBIJU: Rusija ulaže VETO na rezoluciju o Srebrenici u kojoj se tvrdi da su Srbi SILOVALI dečake!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ovim predlogom podseća se i da prema haškim kriterijumima nijedan uverljiv dokaz ne optužuje Srbe za genocid u Srebrenici.

ANĐELINA DŽOLI NAPADA SRBE: Snažno lobira za usvajanje rezolucije o Srebrenici u kojoj se tvrdi da su Srbi SILOVALI dečake!

Podsećamo u dokumentu koji su pisali Britanci navodi se da su Srbi u Bosni masovno silovali žene i dečake, a čak 35 puta pominje se reč genocid!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markoni

    25. jun 2015 | 14:49

    Ako su srbi toliko loši,zašto su bezale devojčice iz srebrenice srbima...? Alo balije recite iskreno kakoste se patili zbog orića i njemu slični. Zalosno je koliko nas mrzite, pa ste spremni i istinu precutati radi ideala o islamskoj državi na balkanu. Samo tad vam neće naser silovati djecu kao pre, jer će da leži gdje je i mjesto onakom kriminalcu. Ne mrzim vas, ali vas zalim.

  • ДУШАН КРАИШНИК Б..Лука

    25. jun 2015 | 11:46

    Samo polako sve će doc na svoje!!!

  • Pex

    25. jun 2015 | 14:44

    Nisu Srbi Ameri da siluju decu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA