NAJVEĆA TAJNA MILOŠEVIĆA: Ovu ISTINU o svom ocu Sloba je proglasio DRŽAVNOM TAJNOM!

Otac Slobodana Miloševića nije bio komunista već bogoslov koji je pre Drugog svatskog rata predavao veronauku, a posle ruski jezik u školama

  • 44

O razvojnom putu bivšeg predsednika SRJ i osnivača Socijalističke partije Srbije Slobodanu Miloševiću odavno se sve zna i mnoge priče su ispričane. Ipak, ona o njegovom ocu ostala je uvek pokrivena plaštom misterije, a prašinu s te fascikle pod imenom Svetozar Milošević skinula je Mirjana Marković koja u svojoj knjizi "Bilo je to ovako" otkriva nove podatke koje je malo ko znao.

DA LI JE ONA VLADALA SRBIJOM UMESTO SLOBE? Evo kako je Mira Marković preko Miloševića OSTVARILA SVOJ CILJ! (VIDEO)

Slobodan Milošević rođen je u Požarevcu 20. avgusta 1941. godine otac mu se zvao Svetozar, a majka Stanislava, ali njihov brak nije dugo trajao, pa je porodicu Milošević Slobodana, Borislava i Stanislavu otac još u mladosti napustio i uputio se ka svojoj "rodnoj grudi" - Crnoj Gori!

Poslušajte kako ZVUČI glas MIRE MARKOVIĆ posle više od 10 godina i šta je PORUČILA Srbima! (VIDEO)

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Svetozar Milošević (1907-62) rođen je u selu Uvač kod Lijeve Rijeke u blizini Kolašina i železničke stanice Trebešnica na pruzi Beograd-Bar. Selo odakle je otac Slobodana Miloševića poznato je po tome što se zimi do njega jako teško dolazi i da se tamo temperatura može spustiti i do 25 stepeni ispod nule.

PROROČANSTVO SLOBE MILOŠEVIĆA: Evo šta je PORUČIO Srbima tri dana pre 5. oktobra!

O Svetozaru se jako malo zna, a u medijskim natpisima koji se o njemu mogu pronaći kaže se da on nikada nije bio komunista i da je to navodno jedan od razloga razvoda sa Stanislavom, kao i da je on potomak vasojevićkog hajduka Miloša Markova Stankovića.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Supruga Slobodana Miloševića Mirjana Marković u svojoj knjizi otkriva da je Svetozar završio bogosloviju, ali nije otišao u sveštenike već je pre Drugog svetskog rata predavao veronauku, dok je posle predavao ruski i srpski jezik u školama u Bijelom Polju i Titovoj Mitrovici, ali i Titogradu (današnja Podgorica).

Ona potvrđuje da Slobodanov otac nije bio komunista i da je ubrzo posle Drugog svetskog rata napustio porodicu i vratio se u Crnu Goru, ali ističe da su njegovi sinovi Slobodan i Borislav redovno išli kod njega i posećivali ga dok za Stanislavu to nije tvrdila.

Foto: Profimedia/Polaros Foto: Profimedia/Polaros

Stanislava Milošević je bila iz ratničke i komunističke porodice i celoga života je zadržala komunistička uverenja, čak je kako tvrdi Mira Marković i stan u kom su živeli u Požarevcu opremila u duhu partije u utilitarističkom duhu (bez slika, ukrasa, već samo ono što je bilo potrebno da jedan stan ima).

Život oca Slobodana Miloševića nije se završio srećno, jer je navodno izvršio samoubistvo.

Foto: Profimedia/Polaris Foto: Profimedia/Polaris

Ukoliko imate nove detalje iz života Slobodana Miloševića i slike šaljite nam i recite ih u komentarima.

Evo šta je Milošević rekao o Kosovu:

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    7. novembar 2015 | 23:22

    SLOBO UBILI SU TE HASKI NEONACISTI I LAKA TI CRNA ZEMLJA !!! POKUSAO SI SRBIJU DA SACUVAS OD NATO GENOCIDA -BILI SMO SAMI I NISI MOGAO NISTA DA URADIS PROTIV ONIH KOJI SU NAM OTELI KOSOVO I OZRACILI NAROD .DIVLJACKI NAM RUSE CRKVE I MANASTIRE A PARE SU ZARADJIVALI PRODAVAJUCI SRPSKE ORGANE !!!!

  • Laik

    7. novembar 2015 | 19:27

    Ziv je Slobo umro nije dok je srpstva i Srbije.

  • Nenad Canovic

    7. novembar 2015 | 21:59

    Ponosan sam sto mi je SLOBODAN MILOSEVIC bio predcednik! On je bio najbolji predcedik, bas zato su ga i UBILI! NEKA TI JE VECNA SLAVA OD SRPSKOG RODA HVALA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA