VUČIĆ I MEKALISTER: Srbija je spremna za otvaranje ostalih poglavlja

Izvestilac Evropskog parlamenta čestitao je srpskoj vladi na otvaranju prvih poglavlja i istakao da je put ka Evropskoj uniji dug, ali da na tom putu Srbija u Briselu ima mnogo prijatelja

  • 5

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, sastao se u Beogradu sa Izvestiocem Evropskog parlamenta (EP) za Srbiju Dejvidom Mekalisterom, koji je rekao da Srbija u Briselu ima mnogo prijatelja i da joj je mesto u Evropskoj uniji.

Vučić i Meklister su tokom radne večere razgovarali o otvaranju prva dva pregovaračka poglavlja i evropskom putu Srbije, saopštila je sinoć vladina Kancelarija za saradnju sa medijima. Premijer Vučić zahvalio je Mekalisteru na podršci koju pruža tokom pregovaračkog procesa i istakao da je Srbija spremna za otvaranje ostalih poglavlja.

SRBIJA JE KONAČNO MOĆNA DRŽAVA: Ovo su sve VUČIĆEVE POBEDE U 2015.

Premijer je Mekalistera obavestio o nastavku dijaloga sa Prištinom, kao i o situaciji u regionu.

Izvestilac Evropskog parlamenta čestitao je srpskoj vladi na otvaranju prvih poglavlja i istakao da je put ka Evropskoj uniji dug, ali da na tom putu Srbija u Briselu ima mnogo prijatelja.

- Srbiji je mesto u Evropskoj uniji - istakao je Mekalister.

On je premijera Vučića obavestio i o nacrtu rezolucije o Srbiji o kojoj će uslediti debata u EP, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ebga

    21. decembar 2015 | 11:17

    Zasto narod ne rusi vucica,zar ste slepi

  • 1389 patriota

    21. decembar 2015 | 12:28

    Vučiću sve ti je smešno, vreme ti je da ideš, u pitanju je naše Srbsko Kosovo,

  • Dag

    21. decembar 2015 | 14:09

    Sta vam vrede,poglavlja,pored toliko - nepismenih... (Svud ih ima.al' sta da se radi,neki od njih, bliski su i - vladi.)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA