SPS NASTAVLJA DA SE OSIPA: Socijalisti isključili Nenada Borovčanina iz stranke

On je isključen iz SPS zbog najgrubljih povreda Statuta SPS, sklapanja koalicije na opštini Stari grad bez saglasnosti Gradskog odbora socijalista, odbijanja da učestvuje u disciplinskom postupku i najgrubljeg vređanja, omalovažavanja i narušavanja ugleda SPS

  • 4

Nenad Borovčanin isključen je večeras iz SPS, odlučila je Statutarna komisija te stranke, koja je pozvala svoju bivšu funkcionerku Dijanu Vukomanović da vrati poslanički mandat socijalistima, izjavio je večeras predsednik Stutarne komisije Miljkan Karličić.

NOVE OSTAVKE U SPS-U: Borovčanin i Petrović istupili iz Glavnog odbora stranke

Karličić je rekao da je Borovčanin isključen iz SPS zbog najgrubljih povreda Statuta SPS, sklapanja koalicije na opštini Stari grad bez saglasnosti Gradskog odbora socijalista, odbijanja da učestvuje u disciplinskom postupku i najgrubljeg vređanja, omalovažavanja i narušavanja ugleda SPS.

Dijana Vukomanović napustila SPS!

Prema njegovim rečima, funkcionerima Igoru Novakoviću i Ivani Petrović, protiv kojih se, takođe, vodio disciplinski postupak, izrečeni su ukori.

Karličić je naveo da se disciplinski postupak protiv funkcionera Novice Tončeva nastavlja.

Kako je naveo, na sledećoj sednici Statutarne komisije biće usvojen predlog mera za bolje organizovanje i delovanje SPS.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    7. oktobar 2016 | 07:14

    Disciplinski protiv Novice Tonceva!A sta je sa Ivicom Toncevim koji zajedno sa Ivicom Dacicem,Miletom Brezancicem,Mirjanom Stanisic cine mafijaski krug sverca gasa i droge preko Dunava brodom koji je kupljen u Ukrajini za 2,5 mil.eura.Tu je jos i Primovic savetnik Ivice Dacica(koferceta).

  • Lado

    7. oktobar 2016 | 06:56

    A ko je Karlicic?

  • Budak

    7. oktobar 2016 | 12:27

    Auuuu kakvi kadrovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA